Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Kratom Silver extract capsules (JetpackKratom)

15870 Jetpackkratom

vanaf € 12,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 15870

Het is geweldig om met kratom te experimenteren. Het kan je energie geven of juist helpen te relaxen na een lange dag. Het hangt allemaal af van de dosis die je kiest.  Jetpackkratom Silver 45% extract capsules bieden een hele eenvoudige toediening van een exacte hoeveelheid kratom voor de ervaren gebruiker. Een capsule bevat 60 mg Mitragynine wat overeenkomt met ongeveer 5 g kratompoeder. Wanneer je eerder met kratom hebt geëxperimenteerd is dit een handige manier om een zware dosis in te te nemen. Dus bereid je voor om de komende uren lekker te relaxen.

Kratom effecten

De effecten treden op binnen 30 minuten tot een uur na gebruik en houden 5 tot 6 uur aan. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel is in lagere doses en steeds kalmerender in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Soms als je kratom voor het eerst gebruikt, weten je hersenen niet zeker hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof en wat ze ermee aan moeten. De eerste paar keer dat je kratom gebruikt kan het daarom niet werken of zal het een licht effect hebben totdat de hersenreceptoren erachter zijn gekomen hoe het verwerkt moet worden.

Gebruik van kratom Jetpack Silver capsules

Kratom Jetpack Silver extract capsules kunnen met elke vloeistof worden ingenomen (bijvoorbeeld water of sap). 1 capsule Jetpackkratom Silver extract bevat 60 mg Mitragynine, wat overeenkomt met ongeveer 5 g kratompoeder.

Kratom Jetpack Silver is sterk. Het wordt geadviseerd om een capsule per keer te nemen.

Ingrediënten

Mitragynine. De capsules zijn gemaakt van plantaardig HPMC.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 2, 10 en 25 capsules

Waarschuwing

Wij raden je aan niet deel te nemen aan het verkeer of andere activiteiten die je aandacht vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan licht verslavend zijn. Acute bijwerkingen zijn onder meer droge mond, verlies van eetlust en constipatie. Bijwerkingen van langdurig gebruik zijn onder andere gewichtsverlies, slapeloosheid en een verduistering van de huid, met name op de wangen. Niet combineren met MAO-remmers. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Zelfbehandeling wordt nooit aangeraden, vooral niet als je lijdt aan ernstige aandoeningen zoals depressie of angst. Deze aandoeningen moeten nooit worden behandeld zonder consultatie van een medisch professional.

Links

Meer informatie over deze interessante plant vind je op www.mitragyna.com

Fragen und Antworten meer

Kratom Silver extract capsules (JetpackKratom) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen