Kratom Platinum Isolate capsules (JetpackKratom)

16787 Jetpackkratom

vanaf € 89,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 16787

Jetpackkratom Platinum Isolate capsules zijn een super makkelijke manier om als liefhebber een flinke dosis kratom in te nemen. Een capsule bevat 90 mg pure Mitragynine, zonder enig andere alkaloïde, wat overeenkomt met ongeveer 9 gram kratompoeder. Dit is kratom met een ongekende zuiverheid die je op spectaculaire wijze zal wegblazen. Probeer nu de ultieme kratomuitdaging!

Kratom effecten

De effecten treden op binnen een uur na gebruik en houden 7 tot 8 uur aan. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel is in lagere doses en steeds kalmerender in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Soms als je kratom voor het eerst gebruikt, weten je hersenen niet zeker hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof en wat ze ermee aan moeten. De eerste paar keer dat je kratom gebruikt kan het daarom niet werken of zal het een licht effect hebben totdat de hersenreceptoren erachter zijn gekomen hoe het verwerkt moet worden.

Gebruik van kratom Jetpack Platinum capsules

Kratom Jetpack Platinum extract capsules kunnen met elke vloeistof worden ingenomen (bijvoorbeeld water of sap). 1 capsule Jetpackkratom Platinum extract bevat 90 mg Mitragynine, wat overeenkomt met ongeveer 9 gram kratombladeren.

Kratom Jetpack Platinum is extreem sterk en is niet aan te raden voor beginnende gebruikers. Het wordt geadviseerd om een capsule per keer te nemen.

Ingrediënten

Pure mitragynine. De capsules zijn gemaakt van plantaardig HPMC.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 2, 10 en 25 capsules

Waarschuwing

Wij raden je aan niet deel te nemen aan het verkeer of andere activiteiten die je aandacht vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan licht verslavend zijn. Acute bijwerkingen zijn onder meer droge mond, verlies van eetlust en constipatie. Bijwerkingen van langdurig gebruik zijn onder andere gewichtsverlies, slapeloosheid en een verduistering van de huid, met name op de wangen. Niet combineren met MAO-remmers. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Zelfbehandeling wordt nooit aangeraden, vooral niet als je lijdt aan ernstige aandoeningen zoals depressie of angst. Deze aandoeningen moeten nooit worden behandeld zonder consultatie van een medisch professional.

Links

Meer informatie over deze interessante plant vind je op www.mitragyna.com

Fragen und Antworten meer

Kratom Platinum Isolate capsules (JetpackKratom) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Platinum Isolate capsules (JetpackKratom)"

Reviewer

10/10

Great product! I have liver cirrhosis, I take "Platinum Isolate" as an analgesic and it works great! A little bit expensive, but I'm take 2 capsules per day (with interval four hours after taking the first capsule) - I can work all day, and feel myself like absolutely healthy person. Mitraginin also stabilizes blood pressure!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.