SmartshopKratomKratom Max Relax capsules (JetpackKratom)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kratom Max Relax capsules (JetpackKratom)

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kratom als een slaapmutsje? Jetpackkratom maakt het allemaal mogelijk. Het hangt allemaal van de dosis af. Jetpackkratom Max Relax capsules zijn een super makkelijke manier om een exacte hoeveelheid kratom toe te dienen voor de gebruiker die snakt naar een goede nachtrust. Een capsule bevat 40 mg pure Mitragynine zonder andere alkaloïden, wat overeenkomt met ongeveer 3 gram kratompoeder. Probeer eens een capsule Max Relax als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om te ontspannen en op te laden,

Kratom effecten

De effecten treden binnen een uur na gebruik op en duren 5 tot 6 uur. Kratom heeft zowel een stimulerende als kalmerende werking. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel is in lagere doses en dat het in hogere doses kalmerend werkt. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Soms als je kratom voor het eerst gebruikt, weten je hersenen niet zeker hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof en wat ze ermee aan moeten. De eerste paar keer dat je kratom gebruikt kan het daarom niet werken of zal het een licht effect hebben totdat de hersenreceptoren erachter zijn gekomen hoe het verwerkt moet worden.

Kratom Jetpack Max Relax capsule gebruiksaanwijzing

Kratom Jetpack Max Relax capsule kan met elke vloeistof (bijvoorbeeld water of sap) worden ingenomen. 1 capsule Jetpackkratom Max Relax extract bevat 40 mg Mitragynine, wat overeenkomt met ongeveer 3 gram kratombladbloeder.

Het wordt geadviseerd om slechts een capsule per keer in te nemen. Je kunt de capsule openen voordat je deze inneemt.

Ingrediënten

Zuivere mitragynine. De capsules zijn gemaakt van plantaardige HPMC.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 2, 10 en 25 capsules.

Waarschuwing

Neem niet deel aan het verkeer of andere activiteiten die concentratie vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan een lichte gewoontevormende werking hebben. Acute bijwerkingen zijn onder andere een droge mond, verminderde eetlust en constipatie. Bijwerkingen van langdurig gebruik zijn gewichtsverlies, slapeloosheid en een donkerder worden van de huid, met name op de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Links

Voor meer informatie over deze interessante plant kunt u terecht op www.mitragyna.com

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kratom Max Relax capsules (JetpackKratom)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

1 Reviews

Pros

  • Super chill (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Sky Hudson 2020-04-04

Used this one yesterday for the first time. Really chill and relax effect. I needed 3 caps instead of 2. Slept like a baby.

Used this one yesterday for the first time. Really chill and relax effect. I needed 3 caps instead of 2. Slept like a baby.

Lees verder Toon minder
  • Super chill

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.