SmartshopKratomKratom Borneo Red (Sacred Plants) fijn poeder

Vier het zadenseizoen met ons! Nu een gratis zaadje & gratis goodie bij elke zadenbestelling.

Azarius

  • $

$ 0, -

$ 0, -

Kratom Borneo Red (Sacred Plants) fijn poeder

4 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kratom (Mitragyna speciosa) is een boom die oorspronkelijk voorkomt in Zuidoost-AziŽ, maar ook in het (sub)tropisch klimaat van AziŽ en Afrika kun je de kratomboom tegenkomen. Het is een grote groene boom die wel 30 meter hoog kan worden.

Kratom Borneo Red wordt op een duurzame manier in het wild geoogst in Borneo. Het is een interessant type kratom vanwege de bladeren met rode nerven. De grote bladeren worden geoogst om ruimte te maken voor de groei van de jonge bladeren, om zo de boom productief te houden. Vervolgens wordt de kratom gedroogd en gemalen tot een zeer fijn (200 micron) poeder.

Een kop Borneo Red kratomthee is perfect voor de nodige ontspanning na een lange dag.

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Kratom heeft zowel een stimulerende als een rustgevende werking. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend en in hogere doseringen ontspannend.

Wanneer je voor het eerst kratom gebruikt kan het voorkomen dat je hersenen niet zo goed weten wat ze met de nieuwe stof aan moeten. Hierdoor kan het de eerste paar keer voorkomen dat het effect niet tot nauwelijks voelbaar is, tůtdat de hersenreceptoren hebben uitgevonden hoe de nieuwe stof verwerkt kan worden.

Kratom Borneo Red bereiden

Kratom Borneo Red is werkzaam vanaf 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 2 gram voor een mild effect en tot 4 gram voor een sterk effect. Het populairste recept is kratomthee. Dit is tevens de lekkerste manier om kratom te consumeren.

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die je volle aandacht vragen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Zelfbehandeling wordt afgeraden. Als je last hebt van bijvoorbeeld depressie of een angststoornis, ga dan altijd naar een medisch professional.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.mitragyna.nl.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Toegewijde klantenservice

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kratom Borneo Red (Sacred Plants) fijn poeder

4 Reviews

Pros

  • relaxend/ chill (1)
  • Werkt pijnstillend (1)
  • Great for working (2)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

belimbing 2017-03-26

very good

  • Great for working

Laura 2017-03-08

My girlfriend and I really enjoyed this kind of kratom. We both find it very nice for doing homework and working, makes it easy to focus and more fun. We will be ordering it again.

  • Great for working

RobsauruS 2016-10-17

Heb de dag voor deze review heel handig mijn rug vreselijk verrekt door in de tuin te werken.
Dit leek me de uitstekende opportuniteit om de pijnstillende, kalmerende effecten van rode-nerf kratom uit te testen.
Ongeveer 1u na inname van 6g (had eerder 3g geprobeerd maar vond dit…

Heb de dag voor deze review heel handig mijn rug vreselijk verrekt door in de tuin te werken.
Dit leek me de uitstekende opportuniteit om de pijnstillende, kalmerende effecten van rode-nerf kratom uit te testen.
Ongeveer 1u na inname van 6g (had eerder 3g geprobeerd maar vond dit effect flauw ivm Green Borneo vanaf 3g) op nuchtere maag voelde ik een relaxd gevoel over me heen glijden. Heb op dat moment nog eens 2.5g bovenop gedoseerd en voel me best fijn/ chill nu; de pijn is er nog steeds maar lijkt meer afgestompt (alsof mijn hoofd er minder pijn aan ervaart, moeilijk uit te leggen).
Wanneer ik anders AUW zou schreeuwen bij elke beweging, kan ik nu vrijer bewegen en terug ietwat rondlopen!
Zeer interressant spul en zeker even effectief als andere pharmaceutische pijnstillers/ kalmeringsmiddellen.

Let op, koop de rode kratom varianten niet om `high` te worden, heb al vaker gelezen dat deze voornamelijk voor pijnstillende of stressverminderende doeleinden gebruikt worden, en vergeleken met Green Borneo is dit zeker waar!

Toon alles Toon minder
  • relaxend/ chill
  • Werkt pijnstillend

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.