Kratom Borneo Red (Sacred Plants) extract 4%

Kratom Borneo Red (Sacred Plants) extract 4%

13580 Sacred Plants

€ 6,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 6,50 *
vanaf 3 € 6,11 *
vanaf 5 € 5,72 *
vanaf 10 € 5,33 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 13580

Kratom (Mitragyna speciosa) is een boom die oorspronkelijk voorkomt in Zuidoost-Azië, maar ook in het (sub)tropisch klimaat van Azië en Afrika kun je de kratomboom tegenkomen. Het is een grote groene boom die wel 30 meter hoog kan worden.

Kratom Borneo Red-extract 4% is een poedervormig extract gemaakt van gecertificeerde groene en rode Borneo-kratombladeren. Deze zijn uitvoerig getest op kwaliteit voor en na het extractieproces.

Kratom Borneo Red-extract 4% bevat 40 milligram mitragynine per gram.

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Kratom heeft zowel een stimulerende als een rustgevende werking. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend en in hogere doseringen ontspannend.

Wanneer je voor het eerst kratom gebruikt kan het voorkomen dat je hersenen niet zo goed weten wat ze met de nieuwe stof aan moeten. Hierdoor kan het de eerste paar keer voorkomen dat het effect niet tot nauwelijks voelbaar is, tótdat de hersenreceptoren hebben uitgevonden hoe de nieuwe stof verwerkt kan worden.

Kratomextract bereiden

Kratom Borneo Red extract 4% is werkzaam bij minder dan 0.25 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 0.25 gram voor een mild effect en tot 0.5 gram voor een sterk effect. Het populairste recept is kratomthee. Dit is tevens de lekkerste manier om kratomextract te consumeren.

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die je volle aandacht vragen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Zelfbehandeling wordt afgeraden. Als je last hebt van bijvoorbeeld depressie of een angststoornis, ga dan altijd naar een medisch professional.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.mitragyna.nl.

Fragen und Antworten meer

Kratom Borneo Red (Sacred Plants) extract 4% Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Borneo Red (Sacred Plants) extract 4%"

Reviewer

  • + Snelle bezorging
  • - Geen effect

Samen met een vriend geprobeerd. Beide een halve gram. Na 2 uur de conclusie getrokken dat het niks deed. Misschien was het effect te licht om verschil te merken. Volgende keer een ander kratom product proberen om te kijken of de hersenreceptoren het dan wel goed kunnen verwerken.

Reviewer

Aufputschende Wirkung, für den Preis in Ordnung. Viele "warme" Anteile aus einem Kratom-Rausch vermisse ich aber. Hab einmal 330mg genommen, einmal den Rest.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen