SmartshopKratomKratom Borneo Red (Sacred Plants) extract 4%

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kratom Borneo Red (Sacred Plants) extract 4%

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kratom (Mitragyna speciosa) is een boom die oorspronkelijk voorkomt in Zuidoost-AziŽ, maar ook in het (sub)tropisch klimaat van AziŽ en Afrika kun je de kratomboom tegenkomen. Het is een grote groene boom die wel 30 meter hoog kan worden.

Kratom Borneo Red-extract 4% is een poedervormig extract gemaakt van gecertificeerde groene en rode Borneo-kratombladeren. Deze zijn uitvoerig getest op kwaliteit voor en na het extractieproces.

Kratom Borneo Red-extract 4% bevat 40 milligram mitragynine per gram.

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Kratom heeft zowel een stimulerende als een rustgevende werking. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend en in hogere doseringen ontspannend.

Wanneer je voor het eerst kratom gebruikt kan het voorkomen dat je hersenen niet zo goed weten wat ze met de nieuwe stof aan moeten. Hierdoor kan het de eerste paar keer voorkomen dat het effect niet tot nauwelijks voelbaar is, tůtdat de hersenreceptoren hebben uitgevonden hoe de nieuwe stof verwerkt kan worden.

Kratomextract bereiden

Kratom Borneo Red extract 4% is werkzaam bij minder dan 0.25 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 0.25 gram voor een mild effect en tot 0.5 gram voor een sterk effect. Het populairste recept is kratomthee. Dit is tevens de lekkerste manier om kratomextract te consumeren.

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die je volle aandacht vragen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Zelfbehandeling wordt afgeraden. Als je last hebt van bijvoorbeeld depressie of een angststoornis, ga dan altijd naar een medisch professional.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.mitragyna.nl.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kratom Borneo Red (Sacred Plants) extract 4%

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

2 Reviews

Pros

  • Snelle bezorging (1)

Cons

  • Geen effect (1)

Zj 2017-08-07

Samen met een vriend geprobeerd. Beide een halve gram. Na 2 uur de conclusie getrokken dat het niks deed. Misschien was het effect te licht om verschil te merken. Volgende keer een ander kratom product proberen om te kijken of de hersenreceptoren het dan wel goed kunnen verwerken.

Samen met een vriend geprobeerd. Beide een halve gram. Na 2 uur de conclusie getrokken dat het niks deed. Misschien was het effect te licht om verschil te merken. Volgende keer een ander kratom product proberen om te kijken of de hersenreceptoren het dan wel goed kunnen verwerken.

Lees verder Toon minder
  • Snelle bezorging
  • Geen effect

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.