SmartshopKratomKratom Borneo Green (Sacred Plants) fijn poeder

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kratom Borneo Green (Sacred Plants) fijn poeder

5 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van een grote groene boom die van nature voorkomt in Zuidoost-AziŽ. Kratom werd in 1834 door de Amsterdamse botanist Pieter Willem Korthals ontdekt tijdens een expeditie in Zuidoost-AziŽ. Hij vond dat de plant op een bisschopshoed leek, en noemde haar daarom Mitragyna speciosa, oftewel ďde kostbare mijterĒ. Wie had ooit gedacht dat ze in het Amsterdam van de 19e eeuw al bezig waren met geestverruimende planten!

Kratom Borneo Green wordt op een duurzame manier in het wild geoogst in Borneo. Het is een interessant type kratom vanwege de bladeren met groene nerven. De grote bladeren worden geoogst om ruimte te maken voor de groei van de jonge bladeren, om zo de boom productief te houden. Vervolgens wordt de kratom gedroogd en gemalen tot een zeer fijn (200 micron) poeder.

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Kratom heeft zowel een stimulerende als een rustgevende werking. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend en in hogere doseringen ontspannend.

Wanneer je voor het eerst kratom gebruikt kan het voorkomen dat je hersenen niet zo goed weten wat ze met de nieuwe stof aan moeten. Hierdoor kan het de eerste paar keer voorkomen dat het effect niet tot nauwelijks voelbaar is, tůtdat de hersenreceptoren hebben uitgevonden hoe de nieuwe stof verwerkt kan worden.

Kratom Borneo Green bereiden

Kratom Borneo Green is werkzaam vanaf 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 2 gram voor een mild effect en tot 4 gram voor een sterk effect. Het populairste recept is kratomthee. Dit is tevens de lekkerste manier om kratom te consumeren.

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die je volle aandacht vragen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Zelfbehandeling wordt afgeraden. Als je last hebt van bijvoorbeeld depressie of een angststoornis, ga dan altijd naar een medisch professional.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.mitragyna.nl.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kratom Borneo Green (Sacred Plants) fijn poeder

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

5 Reviews

RobsauruS 2016-10-17

Heb dit product uit nieuwschierigheid besteld.
Doet wat het moet doen, bij een lagere dosis (2.5g - 3g voor mij) geeft dit een lekker dromerig/ energiek gevoel. Mijn benen voelen licht en vlot aan, mijn hoofd bevindt zich in een positieve headspace, euforie, focussen op werk gaat gemakkelijk. effect…

Heb dit product uit nieuwschierigheid besteld.
Doet wat het moet doen, bij een lagere dosis (2.5g - 3g voor mij) geeft dit een lekker dromerig/ energiek gevoel. Mijn benen voelen licht en vlot aan, mijn hoofd bevindt zich in een positieve headspace, euforie, focussen op werk gaat gemakkelijk. effect duurt hierbij zo een 4u voor mij.
Eens ik boven 4g of meer ga geeft dit mij eerder een slaperig/ suf gevoel.
Helemaal niet onaangenaam, alleen niet aan te raden voor fysiek werk bij hoge dosis!
Had ook Thai en Borneo red besteld en zal hier ook over beoordelen.
Beste van de Sacred Plants Borneo reeks volgens mij!

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.