Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Kratom Borneo Green (Sacred Plants) fijn poeder

13576 Sacred Plants

vanaf € 8,95 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 13576

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van een grote groene boom die van nature voorkomt in Zuidoost-Azië. Kratom werd in 1834 door de Amsterdamse botanist Pieter Willem Korthals ontdekt tijdens een expeditie in Zuidoost-Azië. Hij vond dat de plant op een bisschopshoed leek, en noemde haar daarom Mitragyna speciosa, oftewel “de kostbare mijter”. Wie had ooit gedacht dat ze in het Amsterdam van de 19e eeuw al bezig waren met geestverruimende planten!

Kratom Borneo Green wordt op een duurzame manier in het wild geoogst in Borneo. Het is een interessant type kratom vanwege de bladeren met groene nerven. De grote bladeren worden geoogst om ruimte te maken voor de groei van de jonge bladeren, om zo de boom productief te houden. Vervolgens wordt de kratom gedroogd en gemalen tot een zeer fijn (200 micron) poeder.

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Kratom heeft zowel een stimulerende als een rustgevende werking. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend en in hogere doseringen ontspannend.

Wanneer je voor het eerst kratom gebruikt kan het voorkomen dat je hersenen niet zo goed weten wat ze met de nieuwe stof aan moeten. Hierdoor kan het de eerste paar keer voorkomen dat het effect niet tot nauwelijks voelbaar is, tótdat de hersenreceptoren hebben uitgevonden hoe de nieuwe stof verwerkt kan worden.

Kratom Borneo Green bereiden

Kratom Borneo Green is werkzaam vanaf 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 2 gram voor een mild effect en tot 4 gram voor een sterk effect. Het populairste recept is kratomthee. Dit is tevens de lekkerste manier om kratom te consumeren.

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die je volle aandacht vragen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Zelfbehandeling wordt afgeraden. Als je last hebt van bijvoorbeeld depressie of een angststoornis, ga dan altijd naar een medisch professional.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.mitragyna.nl.

Fragen und Antworten meer

Kratom Borneo Green (Sacred Plants) fijn poeder Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen