Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Bali (Sacred Plants) fijn poeder

13574 Sacred Plants

vanaf € 9,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 13574

Kratom (Mitragyna speciosa) is een boom die oorspronkelijk voorkomt in Zuidoost-Azië, maar ook in het (sub)tropisch klimaat van Azië en Afrika kun je de kratomboom tegenkomen. Het is een grote groene boom die wel 30 meter hoog kan worden.

Kratom Bali van Sacred Plants is een product waaraan al 12 jaar wordt gewerkt. Door selectieve oogst en geavanceerde droogtechnieken is deze kratom een van de beste en meest gewilde soorten op de markt.

De kratom wordt eerst schoongemaakt en daarna vermalen tot een fijn poeder. Zo ontstaat het ideale product voor elke kop kratomthee.

Effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Kratom heeft zowel een stimulerende als een rustgevende werking. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend en in hogere doseringen ontspannend.

Wanneer je voor het eerst kratom gebruikt kan het voorkomen dat je hersenen niet zo goed weten wat ze met de nieuwe stof aan moeten. Hierdoor kan het de eerste paar keer voorkomen dat het effect niet tot nauwelijks voelbaar is, tótdat de hersenreceptoren hebben uitgevonden hoe de nieuwe stof verwerkt kan worden.

Kratom Bali poeder bereiden

Kratom Bali poeder is werkzaam vanaf 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 2 gram voor een mild effect en tot 4 gram voor een sterk effect. Het populairste recept is kratomthee. Dit is tevens de lekkerste manier om kratom te consumeren.

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die je volle aandacht vragen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Zelfbehandeling wordt afgeraden. Als je last hebt van bijvoorbeeld depressie of een angststoornis, ga dan altijd naar een medisch professional.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.mitragyna.nl.

Fragen und Antworten meer

Kratom Bali (Sacred Plants) fijn poeder Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Bali (Sacred Plants) fijn poeder"

Reviewer

  • + Ik slaap met een beetje als een blok.
  • - Smaakt niet lekker.

Aangezien dit mij nu kan laten slapen met nog geen vierkante cm poeder, act ik deze drug als zodanig en stop om de twee dagen. Op de derde dag begin ik weer voor 2 dagen. De addictie blijft dan onder controle. Blijf inderdaad thuis en ik ga geen autorijden. Veel te gevaarlijk. De opname van de gewone waarneming van acties, vertragen de reacties.
Fijn dat er Jelinek bij is gehaald voor de informatie omtrent Kratom.
Zitten hopelijk geen kinderen in het bereidingsproces.

Reviewer

Good for Tea and you dont need to take so much in comparing to other kratom. Do TEA! Not in capsules! You can get stomach problem for takin to much in capsules.

Awesome kratom!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen