Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Bali (Mitragyna speciosa) extract 15x

5312 Herbs of the Gods

€ 12,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 12,50 *
vanaf 3 € 11,75 *
vanaf 5 € 11,00 *
vanaf 10 € 10,25 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 5312

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van nature voor in de regenwouden van Zuid-Oost Azië: voornamelijk in Thailand, Bali en Maleisië. Het is een grote boom die wel 30 meter hoog kan worden. Het blad bevat meer dan 25 alkaloïden, waarvan mitragynine de belangrijkste is.

De uitwerking vertoont gelijkenissen met die van opium. Mitragynine zou de onthoudingsverschijnselen van opiaten onderdrukken. Daarnaast wordt het gebruikt om de duur van seks te verlengen.

De laatste jaren is kratom een zeer populair product geworden dat overal op het internet te koop is. De kwaliteit van de producten, die als 'extract' worden verkocht, varieert nogal. Dit extract van Balinese kratom maakt een einde aan de verwarring, omdat dit het eerste gestandaardiseerde extract is, waarvan de kwaliteit is gegarandeerd. De kwaliteit is superieur in vergelijk met andere kratom producten, het fijne poeder is gemakkelijk in te nemen en de effecten zijn al voelbaar bij minder dan 1 gram.

Kratom effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Het heeft zowel een stimulerende als een ontspannende werking, alsof men gelijktijdig cocabladeren (cocaïne) kauwt en opium rookt. Dit is een aparte gewaarwording: je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend is en in hogere doseringen ontspannend.
De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Kratom extract bereiden

Kratom 15x gestandaardiseerd extract is werkzaam bij minder dan 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 0,5 gram voor een mild effect en tot 1,5 gram voor een sterk effect. Uit vele ervaringen blijkt het maken van kratom thee een vrij populaire manier te zijn om het extract in te nemen - tevens de meest smaakvolle manier.

Waarschuwing

Wij raden u af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met MAO-remmers.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.kratom.nl

Fragen und Antworten meer

Kratom Bali (Mitragyna speciosa) extract 15x Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen