SmartshopKannaKanna (Sceletium tortuosum) UC extract

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kanna (Sceletium tortuosum) UC extract

111 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kanna UC extract is meer geconcentreerd dan de andere extracten, wat deze versie sterker maakt met een snelle aanvang van effecten.

Geniet van de ontspannende en sociale buzz van dit krachtig extract, maar let wel dat je kleine hoeveelheden per keer gebruikt, anders kun je last krijgen van misselijkheid.

Kanna UC extract werkt het best als snuifmiddel. Het heeft een zeer intense werking, die niet lang aanhoudt. Kanna UC2 werkt daarentegen beter wanneer je het vermengt in voedsel. Het treedt langzamer in werking, maar het effect houdt langer aan.

Wat is kanna?

Het vetplantje kanna is afkomstig uit Zuid-Afrika en ook bekend als Sceletium tortuosum. De rustgevende effecten ervan zijn meer dan 300 jaar geleden ontdekt door de Khoikhoi. De stamleden snoven en kauwden kanna voor hun genot.

Aan deze testronde deden 92 Azalysten mee. Van deze 92 ondervonden er 3 (3%) geen effect bij een gemiddelde dosering van 125 milligram. Onderstaande gegevens representeren een gemiddelde uitkomst gebaseerd op de gegevens van de 89 Azalysten die een effect ondervonden. Voor uitgebreide rapportages zie de beoordelingen.

Infographic Kanna UC Nederlands

Meer informatie over het Azarius Test Team.

Kanna UC extract - effecten

Hoewel kanna vooral bekend staat om de ontspannende werking zijn er een aantal bijkomende effecten, afhankelijk van de dosering en de concentratie.

Een aantal van onze testers gaven aan ook een soort sociale buzz te ervaren, plus een extra waardering voor 'het moment', of dit nu een gedeelde vriendschap is of oog voor de schoonheid van de natuur.

Gebruik/dosering

Er zijn verschillende manieren om dit extract te gebruiken, maar wij raden aan om het te capsuleren. Dit kan bijvoorbeeld heel eenvoudig met behulp van onze capsulemachines. Een gram is voldoende voor 6 tot 7 doseringen met ongeveer 150 mg per capsule. Als het gaat om snuiven of verdampen is één dosering ongeveer 75 mg.

Kanna tabel

Welk kannaproduct past het beste bij je? Onderstaande tabel geeft je een overzicht van de diverse kannaproducten die je bij Azarius kunt krijgen.

Soort Informatie Sterkte
Kannapoeder

Kruid van de kannaplant. Aangeraden voor liefhebbers van een lichtere werking.

Kanna Happy Honey

Ontspannende theemelange van honing, kanna en valeriaan.

Kanna 10x extract

10:1 extract, tienmaal sterker dan het kruid. Te gebruiken als thee.

Kanna UB40 extract

Vergelijkbaar met UC2 maar grover gesneden. Ideaal voor in een vaporizer op 188°C.

Kanna UC extract

Puur extract zonder plantmateriaal, sterkere ontspannende werking. Te gebruiken in een capsule.

Kanna UC2 extract

Extract zonder plantmateriaal. Vermengen met voedsel. Trage aanvang; langdurige werking. Vermengen met voedsel.

Kanna ET2 extract

Sterk geconcentreerd en zeer snel actief. Voor de ervaren liefhebbers. Te gebruiken als snuff of thee.

Waarschuwing

Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe. Een lijst met producten die niet gecombineerd kunnen worden vind je op de MAOI pagina.

Links

Lees meer in de kanna-encyclopedie.

Ga naar de website www.kanna-info.com voor meer informatie over deze buitengewoon interessante plant.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kanna (Sceletium tortuosum) UC extract

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

111 Reviews

Nicky ekkebus 2017-09-20

Nu heb ik Kanna UC voor het eerst besteld. Instructies gelezen en een snufje gewaagd (ookvoor het eerst) nou.. m'n neusharen zijn weg en ik voel me een beetje vreemd. Vreemd in de zin van, er gebeurd wel wat maar wat precies is me niet duidelijk. In ieder geval niet…

Nu heb ik Kanna UC voor het eerst besteld. Instructies gelezen en een snufje gewaagd (ookvoor het eerst) nou.. m'n neusharen zijn weg en ik voel me een beetje vreemd. Vreemd in de zin van, er gebeurd wel wat maar wat precies is me niet duidelijk. In ieder geval niet wat ik gedacht had haha! De enige euforie was wanneer m'n neus niet meer brandde. Dus nog geen effect gevoeld. En m'n neus doet zeer 😂 Misschien toch maar even in capsules kiepen.

Lees verder Toon minder

TripKip 2015-12-19

Gisteren heb ik ongeveer een kwart van de inhoud door een smoothie gegooid, een half uurtje na het innemen begon ik mij ontspannen en licht euforisch te voelen. Toen ik iets later op een feestje aankwam kreeg ik veel energie, maar ik voelde me tegelijkertijd heel relaxed en ontspannen.

Gisteren heb ik ongeveer een kwart van de inhoud door een smoothie gegooid, een half uurtje na het innemen begon ik mij ontspannen en licht euforisch te voelen. Toen ik iets later op een feestje aankwam kreeg ik veel energie, maar ik voelde me tegelijkertijd heel relaxed en ontspannen.

Dit product lijkt mij een goed alternatief voor een glas alcohol; weliswaar blijf je van kanna juist heel nuchter en helder nadenken maar het is een goed middel om wat meer los te komen in het uitgaansleven.

Lees verder Toon minder

Psychonaut87 2015-11-02

Very potent extract! Watch out with this one because it's easy to take too much. First time I snorted several small bumps in a row and felt nauseous for about 30 minutes. Second time I took only one small bump (around 20 - 30mg) and had full effects, slight euphoria,…

Very potent extract! Watch out with this one because it's easy to take too much. First time I snorted several small bumps in a row and felt nauseous for about 30 minutes. Second time I took only one small bump (around 20 - 30mg) and had full effects, slight euphoria, feeling warm and content.

Keep in mind that full effects of kanna are still quite mild in comparison to hard drugs, so don't try attain effects similar to hard drugs because you will probably take too much.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.