SmartshopKannaEthno Vape Kanna (Sceletium tortuosum)

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 2 gratis zaadjes | Shop wietzaden | Nu in de aanbieding: Barney's Farm zaden

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Ethno Vape Kanna (Sceletium tortuosum)

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kanna is alweer een te gekke vapeblend van Ethno Vape. De fijnproever heeft zich natuurlijk wel eens afgevraagd of kanna is te vapen. Dat kan nu dankzij deze nicotinevrije, 100% natuurlijke e-liquid gemaakt van een gezuiverd Kanna-extract (Sceletium tortuosum) in een basis van glycerine. Dit uiterst effectieve e-liquid is bedoeld voor gebruik in e-sigaretten en bepaalde vaporizermodellen. Verkrijgbaar in flesjes van 5 ml met een tuitje voor het eenvoudig hervullen van je vaporizer. Zet je schrap voor briljante conversaties tijdens feesten en partijen.

Effecten van Kanna

Sceletium tortuosum heeft een ontspannende en sociaal stimulerende werking. Na inname werkt het eerst lichtelijk stimulerend en na ongeveer een uur juist ontspannend. Sommige gebruikers ervaren bovendien een verhoogde gevoeligheid voor aanraking en een toename van het libido. Vapen maakt het makkelijker om kanna te doseren voor het gewenste effect.

Aanbevolen apparaten

Ethno Vape Kanna kan gebruikt worden met e-sigaretten als de Curvy en Emili of hybride vaporizers als de Boundless CF Hybrid of Flowermate Hybrid X.

Waarschuwing

Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe.

Links

Lees meer in de kanna-encyclopedie. Ga naar de website kanna-info.com voor meer informatie over deze buitengewoon interessante plant.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Ethno Vape Kanna (Sceletium tortuosum)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

2 Reviews

Pros

 • Makkelijk te doseren (1)
 • Werkt goed (1)

Cons

 • Geen fijne werking (1)
 • Tank wordt smerig (1)
 • Smerige smaak (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

666 2017-08-28

Werkt goed, is door makkelijk te doseren omdat je niet hoeft te wachten op het effect, wat bij kanna-thee wel het geval is. Maak wel je e-sigaret na gebruik heel goed schoon. Vanille e-liquid + kanna smaak = geen succes.

 • Makkelijk te doseren
 • Werkt goed

Annemarie 2017-08-14

Helaas is dit niet goed bevallen. Het is echt een opgave om dit te dampen, de smaak is erg smerig.
Ook lijkt me dit niet goed voor je e-sigaret. Werking is voor mij ook niet fijn.

 • Geen fijne werking
 • Smerige smaak
 • Tank wordt smerig

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.