Vier het zadenseizoen met ons! Nu een gratis zaadje & gratis goodie bij elke zadenbestelling.

Azarius

  • $

$ 0, -

$ 0, -

Kanna (Sceletium tortuosum) bestellen

Kanna (ook bekend als canna of channa) is het gedroogde plantmateriaal van de Sceletium tortuosum, een vetplant die oorspronkelijk voorkomt in Zuid-Afrika. Honderden jaren geleden werd kanna gekauwd of gesnoven door de Hottentotten (Khoikhoi). De Nederlanders die later in Zuid-Afrika arriveerden noemden het 'kaugoed'.

De voornaamste effecten van kanna zijn ontspanning, meer geestelijke energie en verdieping van sociaal contact. In hogere doseringen kan het milde visioenen produceren.

Onze kanna producten

Azarius biedt gewone kannakruiden naast een aantal krachtigere kanna-extracten en speciale kannatheezakjes.

Meer informatie: Azarius encyclopedie over kanna.

Koop kanna online bij Azarius

Smartshop

Sorteer op:

Sceletium tortuosum, beter bekend als kanna, werd gebruikt als genotsmiddel door de Hottentotten in Zuid-Afrika. Het heeft een ontspannende en sociaal stimulerende werking.

1 g - $ 5,03 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Sceletium tortuosum is een klein plantje afkomstig uit Zuid-Afrika. Het is steeds zeldzamer aan het worden in het wild, dus het kweken wordt sterk aangemoedigd om deze opmerkelijke plant in…

10 zaden - $ 5,03$ 3,77 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Kanna ET2 extract is ideaal als snuifmiddel voor een extra sterk en snelwerkend euforisch effect. Alleen bedoeld voor ervaren kanna-gebruikers!

1 g - $ 25,14 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Een krachtig extract van Sceletium tortuosum (Kanna), tien keer sterker dan het gedroogde kruid. Kanna komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, waar het al meer dan een eeuw gebruikt wordt vanwege haar…

1 g - $ 12,29 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

UB40 kanna extract is speciaal gemaakt voor fans van verdampen. Het extract is grover gesneden dan andere kanna-extracten maar heeft een sterke, ontspannende buzz die snel aanvangt.

1 g - $ 15,08 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Kanna UC extract is meer geconcentreerd dan de andere extracten, wat deze versie sterker maakt. Aangeraden als snuifmiddel voor een snelle en intense werking.

1 g - $ 17,88 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Kanna UC2 is ontdaan van plantmateriaal, waardoor het meer geconcentreerd dan andere extracten. Trage aanvang maar langdurige werking.

1 g - $ 19,55 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Geniet van alle geweldige eigenschappen van kanna (Sceletium tortuosum) met dit geconcentreerd 50x extract in de vorm van een tinctuur. Gemakkelijk te doseren en werkt snel.

10 ml - $ 16,20 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Vier kosmische kanna producten in een aantrekkelijk geprijsd bundelpakket. Verkwikkende ontspanning.

1 stuk - $ 25,14 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Ontspan je sokken eraf met dit bundeltje van drie kanna extracten, vol liefde voor je geprepareerd. Bevat kanna extract 10x, kanna UC extract en kanna UC2 extract.

1 stuk - $ 38,55 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Sceletium tortuosum thee is een ontspannende en heerlijke blend van kanna (Sceletium tortuosum), rooibos, groene rooibos en kamille.

20 zakjes - $ 10,61 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Kanna Happy Honey is een ontspannende mix van honing, kanna (Sceletium tortuosum) en valeriaanwortel. Vermengd door een warme drank zorgt het naast de verfijnde smaak ook voor een uiterst ontspannen…

5 packs - $ 9,50 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Blackadder is een kruidenmix waarmee je een heerlijk ontspannende thee zet. Laat de dagelijkse stress even voor wat het is en geniet van een momentje voor jezelf. Blackadder maakt je…

3 g - $ 10,- Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Euphor-E (U4E) is een mix van ingrediŽnten die voor een ontspannen maar toch energieke euforie zorgt. Je kunt er de hele nacht mee door.

4 caps - $ 10,61 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Een 7 cm doorzichtig glazen buisje dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Mensen met goede neus weten wat ze moeten doen...

1 stuk - $ 2,18

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.