Hawaiian baby woodrose (Argyreia nervosa) zaden

774 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Hawaiian Baby Woodrose (Argyreia nervosa) behoort samen met de morning glory tot de convolvulaceae familie. De zaadjes van deze plant bevatten een natuurlijk tryptamine, LSA (Lysergisch amidezuur) dat nauw verwant is met LSD. De HBWR zaadjes kunnen worden gegeten.

De Madagaskar soort is een extra sterke variant van Baby woodrose (Argyreia nervosa) afkomstig uit Madagaskar. Gebruik bij Madagaskar Baby Woodrose de eerste keer niet meer dan 3 zaden.

Hawaiian baby woodrose zaden bestellen bij Azarius

Hawaiian Baby Woodrose effecten / trip

De effecten zijn enigszins vergelijkbaar met LSD, maar minder intens en er zijn minder visuele aspecten. De Hawaiian baby woodrose trip duurt 6 tot 8 uur. Na de trip kan men nog tot 12 uur daarna een rustig en mellow gevoel over zich heen krijgen. Slaap daarna is diep en verkwikkend, hoewel sommige mensen een kater eraan overhouden in de vorm van een wazige blik en duizelingen.

Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van HawaÔaanse baby woodrose, niet veroorzaakt door de LSA maar door andere stoffen in de zaden. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren.

Het gebruik van Baby Woodrose zaden

Omdat de zaadjes gegeten worden, wordt de werking beÔnvloed door datgene wat je het laatste hebt gegeten (probeer van tevoren 4 ŗ 6 uur niet te eten). De gebruikelijke dosis is 4 tot 8 zaadjes, hoewel het verstandig is om bij de eerste keer met 2 of 3 zaadjes te beginnen. De zaadjes moeten zolang mogelijk gekauwd worden zodat de werkzame bestanddelen door het speeksel opgenomen kunnen worden.

Hieronder volgt een recept om de zaden nog efficiŽnter te laten werken:

  1. Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden.

  2. Doe ze in een kopje en giet er een half kopje heet maar niet kokend   water over. Het is het beste om gedistilleerd water te gebruiken omdat kraanwater en mineraalwater mineralen bevatten die de werking van de zaadjes kunnen verminderen.

  3. Laat het geheel minstens 1Ĺ uur staan totdat het water weer op kamertemperatuur is. De alkaloÔden lossen in het water op bij een bepaalde temperatuur dat op een gegeven moment tijdens het afkoelen bereikt wordt.

  4. Drink nu het water samen met het zadenmateriaal op.

Hawaiian Baby Woodrose voorbereiding - video

Waarschuwing

Bestuur geen voertuigen, geen deelname aan het verkeer.
Gebruik geen Hawaiian woodrose zaden als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
Personen die zich depressief, bang of verdrietig voelen worden afgeraden om deze en soortgelijke producten te gebruiken.
Personen met schizofrenie in de familie moeten erg voorzichtig zijn met het gebruik van deze zaadjes, omdat het psychische problemen kan veroorzaken.
Alhoewel de HawaÔaanse woodrose uit dezelfde familie komt als de morning glory, zijn de Hawaiian woodrose zaden sterker dan de zaden van de morning glory. Houdt hier rekening mee.
Combineer LSA niet met alcohol, medicijnen en MAO-remmers.

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Toon alles Toon minder

Verzendrestricties

Reviews - Hawaiian baby woodrose (Argyreia nervosa) zaden

Een beoordeling toevoegen

DomMarley 2016-10-08

Ik had de eerste keer de 2 zaadjes gemalen en in water opgelost maar ik voelde er niks van dus ik besloot om het een week later nog eens te proberen met 4 zaadjes maar deze keer door er gewoon op te kauwen. Ik moet zeggen dat de smaak niet…

Ik had de eerste keer de 2 zaadjes gemalen en in water opgelost maar ik voelde er niks van dus ik besloot om het een week later nog eens te proberen met 4 zaadjes maar deze keer door er gewoon op te kauwen. Ik moet zeggen dat de smaak niet echt zeer lekker is (vooral bitter) maar het viel nog mee.
Na een half uur begon ik de 'misselijkheid' te voelen ookal kan ik het niet als misselijk omschrijven ik voelde mij eerder draaierig en wazig. Ook had ik een vieze smaak in mijn mond dus besloot ik een jointje te roken en een kaugom te eten en dit hielp. Na ongeveer een uur na de inname begon ik de eerste effecten te voelen, ik zag alles scherper en zag alle kleine details maar ik dacht dat ik mij dat inbeelde aangezien ik high was. Maar toen begonnen de effecten harder te worden. Ik begon me zeer euforisch, energiek tevoelen en had een gevoel dat alles in mijn leven perfect was. Ik voelde me zo gelukkig en kon niet stoppen met lachen. Alles was leuk vooral muziek, ik kon niet stoppen met er naar te luisteren. Ik kan niet zeggen dat ik een visueel effect had d.w.z dat ik geen dingen zag die er niet waren, maar de dingen die er waren zag ik op een veel mooiere manier. Ik heb ook over vele dingen beginnen nadenken, zoals hoe ik me gedraag enzo. Ik kan de HBWR zaadjes alleen maar aanraden maar ik zou het niet doen als je bv. uitgaat. Ik zou het eerder doen als je op een ruste plaats bent met vrienden of alleen.

Nadelen : Er zijn niet veel nadelen maar toch een paar. Je krijgt er zeer grote pupillen door maar aan de andere kant vond ik dit niet zo erg. Ook krijg je krampen in je spieren en het is moeilijk om op een normale manier te stappen maar ik heb gemerkt dat als je even stretcht, de krampen weggaan en je kan normaal bewegen en stappen ( wat zeer leuk is, beter als liggen).

Als je twijfelt om het te proberen dan zou ik het zeker doen, het was een zeer leuke ervaring en ik ga het nog wel een paar keer doen omdat het je helpt na te denken over je leven en omdat je er zeer gelukkig van wordt (ook de dag erna). Het is eens iets anders dan steeds weed te roken!

Toon alles Toon minder

antonio 2016-08-09

So i took 1 seed on a (6 hour) empty stomach, chewed it well and held it for 7-8 mins in my mouth, a good mix of saliva and swallowed it :)
Had the normal shitty feeling but slighty this time with only 1 seed. And after 30 mins…

So i took 1 seed on a (6 hour) empty stomach, chewed it well and held it for 7-8 mins in my mouth, a good mix of saliva and swallowed it :)
Had the normal shitty feeling but slighty this time with only 1 seed. And after 30 mins i took some small hits of a joint to mellow it down. I went for a few houra to a psychedelic techno party and it kicked in after a good hour.
I describe the feeling as xtc feeling but without all the nasty chemical by.effects, was perfect man, could dance like a god and was feeling happy positive vibes, for all the party people out there, trust me.. this is a perfect alternative for xtc or speed or any kind, and best part is you dont have any shitty and emo feelings the days after.. actually i felt better and positive, alot better then when i took 5 seeds. See comment below :)

Enjoy and damn im grateful for this.

Toon alles Toon minder

antonio 2016-07-28

It was one hell of a trip but i really recommend not using more then 5 your first time, i was on edge of holding it together after consuming it on a empy stomach. But it was perfect i must say, this incredible trip comes with a high price for…

It was one hell of a trip but i really recommend not using more then 5 your first time, i was on edge of holding it together after consuming it on a empy stomach. But it was perfect i must say, this incredible trip comes with a high price for your body, so treat it with respect like all drug or pay the ultimate price and fuck up ur brain or even die...

:::) enjoy

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.