Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

Hawaiian baby woodrose (Argyreia nervosa) zaden

769 Beoordelingen

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Beschrijving

De Hawaiian Baby Woodrose (Argyreia nervosa) behoort samen met de morning glory tot de convolvulaceae familie. De zaadjes van deze plant bevatten een natuurlijk tryptamine, LSA (Lysergisch amidezuur) dat nauw verwant is met LSD. De HBWR zaadjes kunnen worden gegeten.

De Madagaskar soort is een extra sterke variant van Baby woodrose (Argyreia nervosa) afkomstig uit Madagaskar. Gebruik bij Madagaskar Baby Woodrose de eerste keer niet meer dan 3 zaden.

Hawaiian baby woodrose zaden bestellen bij Azarius

Hawaiian Baby Woodrose effecten / trip

De effecten zijn enigszins vergelijkbaar met LSD, maar minder intens en er zijn minder visuele aspecten. De Hawaiian baby woodrose trip duurt 6 tot 8 uur. Na de trip kan men nog tot 12 uur daarna een rustig en mellow gevoel over zich heen krijgen. Slaap daarna is diep en verkwikkend, hoewel sommige mensen een kater eraan overhouden in de vorm van een wazige blik en duizelingen.

Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van HawaÔaanse baby woodrose, niet veroorzaakt door de LSA maar door andere stoffen in de zaden. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren.

Het gebruik van Baby Woodrose zaden

Omdat de zaadjes gegeten worden, wordt de werking beÔnvloed door datgene wat je het laatste hebt gegeten (probeer van tevoren 4 ŗ 6 uur niet te eten). De gebruikelijke dosis is 4 tot 8 zaadjes, hoewel het verstandig is om bij de eerste keer met 2 of 3 zaadjes te beginnen. De zaadjes moeten zolang mogelijk gekauwd worden zodat de werkzame bestanddelen door het speeksel opgenomen kunnen worden.

Hieronder volgt een recept om de zaden nog efficiŽnter te laten werken:

  1. Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden.

  2. Doe ze in een kopje en giet er een half kopje heet maar niet kokend   water over. Het is het beste om gedistilleerd water te gebruiken omdat kraanwater en mineraalwater mineralen bevatten die de werking van de zaadjes kunnen verminderen.

  3. Laat het geheel minstens 1Ĺ uur staan totdat het water weer op kamertemperatuur is. De alkaloÔden lossen in het water op bij een bepaalde temperatuur dat op een gegeven moment tijdens het afkoelen bereikt wordt.

  4. Drink nu het water samen met het zadenmateriaal op.

Hawaiian Baby Woodrose voorbereiding - video

Waarschuwing

Bestuur geen voertuigen, geen deelname aan het verkeer.
Gebruik geen Hawaiian woodrose zaden als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
Personen die zich depressief, bang of verdrietig voelen worden afgeraden om deze en soortgelijke producten te gebruiken.
Personen met schizofrenie in de familie moeten erg voorzichtig zijn met het gebruik van deze zaadjes, omdat het psychische problemen kan veroorzaken.
Alhoewel de HawaÔaanse woodrose uit dezelfde familie komt als de morning glory, zijn de Hawaiian woodrose zaden sterker dan de zaden van de morning glory. Houdt hier rekening mee.
Combineer LSA niet met alcohol, medicijnen en MAO-remmers.

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Toon meer Toon minder

Beoordelingen - Hawaiian baby woodrose (Argyreia nervosa) zaden

769 Beoordelingen

Een beoordeling toevoegen

antonio 2016-07-28

It was one hell of a trip but i really recommend not using more then 5 your first time, i was on edge of holding it together after consuming it on a empy stomach. But it was perfect i must say, this incredible trip comes with a high price for…

It was one hell of a trip but i really recommend not using more then 5 your first time, i was on edge of holding it together after consuming it on a empy stomach. But it was perfect i must say, this incredible trip comes with a high price for your body, so treat it with respect like all drug or pay the ultimate price and fuck up ur brain or even die...

:::) enjoy

Toon meer Toon minder

Robin 2016-06-28

Voor mij was dit de 2 keer dat ik psychedelische drugs nam. Eerste keer waren de filosofische truffels ook erg leuk.
Ik probeerde de zaden te pellen maar dat lukte me niet dus had ik ze alle 3 in me mond gedaan en heb er 5 min op lopen…

Voor mij was dit de 2 keer dat ik psychedelische drugs nam. Eerste keer waren de filosofische truffels ook erg leuk.
Ik probeerde de zaden te pellen maar dat lukte me niet dus had ik ze alle 3 in me mond gedaan en heb er 5 min op lopen kauwen en goed in me speeksel laten weken en toen doorgeslikt. Na ongeveer een half uur voelde ik me licht misselijk worden en nam ik een groot glas cola om me maag tot rust te brengen en dat hielp. De misselijkheid ging weg. Ik denk ook dat je je geest bezig moet houden en totaal niet met de misselijkheid bezig moet zijn.
Na ongeveer een uur begon ik me lekker hi te voelen, de kleuren werden ook iets intenser en me zicht werd ongelofelijk scherp. Ik heb geen bril en me ogen zijn goed maar nu werden ze bizar goed ook op afstand. Als ik opstond voelde me benen alsof ik ze de dag er voor heb getraind, soort spierpijn dus bleef ik maar zitten en lekker naar stevige techno luisteren. Wanneer ik me ogen sloot zag ik mooie visuals op de maat van de muziek erg leuk! Vervolgens ging ik een natuur docu kijken die intens mooi was, het was alsof ik er zelf bij stond!
Alles voelde als een hoofdstuk en tijdsbesef was weg.
Ik besloot joga muziek op te zetten en op de grond te gaan liggen. Dit is echt een aanrader! Wanneer ik me ogen weer dicht deed voelde ik me lichaam niet meer en werd ik 1 met alles om me heen. Het was alsof mijn energie in de ruimte zweefde en leerde mezelf beter kennen. Wat mijn angsten zijn en mijn zwakke en sterke punten. Ik kon objectief naar mezelf kijken en me ego verdween. Telkens wanneer ik de trip zwakker voelde worden en ik hem iets sterker wou nam ik een paar slokken bier, hiermee kon ik hem goed reguleren.
Nadat ik ongeveer 4 uur aan het trippen was kwam me vriendin thuis en hebben we ongelofelijke seks gehad. Ik had volledige controle over mezelf en kon oneindig door gaan zonder dat ik buiten adem raakte, me ademhaling bleef compleet rustig. En wanneer ik me ogen dicht deed was het alsof 2 energie vormen 1 werden HEEL bizar en super VET! Me vriendin was moe geworden en ging slapen. Ik ging nog wat tv kijken en na ongeveer 7 uur trippen ging ik lekker slapen.
Geweldige nachtrust gehad en de volgende dag een heerlijk mellow gevoel. De nacht erna heel intens gedroomd super realistisch en HEERLIJK geslapen!

Kortom een aanrader! Heb nu al zin in me volgende trip en dan neem ik 4 zaadjes en wil ik ook even naar buiten gaan.

Toon meer Toon minder

MannyB 2016-03-14

First of all, thanks for the Info how to consume.

So after reading reviews, I took 5 seeds of Indian baby woodrose, on 18:40 after 1 hour i started to feel very little, I was enjoying till 12 midnight, no hallucination, I can't see moon clear, it…

First of all, thanks for the Info how to consume.

So after reading reviews, I took 5 seeds of Indian baby woodrose, on 18:40 after 1 hour i started to feel very little, I was enjoying till 12 midnight, no hallucination, I can't see moon clear, it was little blurry.

Everything was happening inside my mind, on 12 midnight, I was feeling great trip was still going, but it was not very intense, and I feel like effects are going away, so we decided to smoke weed, and after smoking weed, my trip start again but this time it was twice stronger!, "I had very clear vision of life", so my trip continued till 3-4 Am. It was an amazing experience!

Toon meer Toon minder

Toon meer beoordelingen