Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Uvuma-omhlope (Synaptolepis kirkii)

9279 Herbs of the Gods

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 6,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 6,50 *
vanaf 3 € 6,11 *
vanaf 5 € 5,72 *
vanaf 10 € 5,33 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 9279

Uvuma-omhlope is een blauw-groene struik met opvallend porselein witte wortels. Kirkii wordt traditioneel gebruikt door de Zulu en Xhosa als een ingrediënt voor een heilige dromendrank. Deze wordt vlak voor het slapen gaan gebruikt, om spirituele dromen mee op te wekken. De wortels van de Uvuma-omhlope struik bevatten een krachtige neurotrofische stof genaamd kirkinine. Neurotrofines zijn een familie van proteïnes, die de ontwikkeling en werking van neuronen stimuleren.

Ubulawu droomkruiden

Uvuma-omhlope behoort tot de zogenaamde 'Ubulawu' droomkruiden. Dit is de naam die wordt gegeven aan een kleine reeks Zuid-Afrikaanse planten die gebruikt worden bij het opwekken van visioenen en dromen. Men gelooft dat je kunt communiceren met de geesten voor voorouders en tot speciale inzichten en antwoorden kunt komen dankzij het gebruik van Ubulawu kruiden.

Uvuma-omhlope effecten

Er is nog geen uitgebreid onderzoek gedaan naar de eigenschappen van Uvuma-omhlope, maar gebaseerd op Zuid-Afrikaanse tradities en gebruikerservaringen zijn de effecten vergelijkbaar met African Dream Root (Silene capensis). Uvuma-omhlope bevordert een scherpe geest en zeer diepe dromen. Een aantal mensen spreekt van profetische visioenen en uiterst spirituele ervaringen naar aanleiding van dit droomkruid.

Gebruik / voorbereiding

Uvuma-omhlope wordt traditioneel gebruikt door de Zulu en Xhosa als ingrediënt voor een heilige dromendrank. Deze wordt vlak voor het slapen gaan gebruikt, om spirituele dromen mee op te wekken.

Dit product bestaat uit poeder van de Kirkii-wortel, wat gebruik kan worden om thee te zetten. De drempelwaardes voor activering van de effecten kan variëren per persoon, maar volgens berichten op het internet kan 300 a 400 mg al genoeg zijn om de werking te ervaren. Het is mogelijk dat je zelf een beetje moet experimenteren om de dosis te vinden die voor jou geschikt is.

Voeg de poeder toe aan kokend heet water en laat het 5 minuten trekken. Drink deze 'droomthee' ongeveer een uur voor het slapen gaan, liefst op een lege maag. De poeder is vrij vezelig en smakeloos, dus eventueel suiker of een andere zoetstof toevoegen.

Fragen und Antworten meer

Uvuma-omhlope (Synaptolepis kirkii) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen