SmartshopKruidenDroomkruidenAfrikaans droomkruid (Entada rheedii) extract 50x

Ben je op zoek naar een magisch cadeautje? Laat je inspireren door onze top 50 cadeautips voor de feestdagen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Afrikaans droomkruid (Entada rheedii) extract 50x

7 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Afrikaans droomkruid (Entada rheedii) extract laat je intensere nachtelijke avontuurtjes beleven en, als je de skills hebt, zelfs volledige lucide worden in de droomwereld.

Hoewel het Afrikaans droomkruid genoemd wordt, zijn het feitelijk de zaden van de Zuid-Afrikaanse Entada rheedii boom die de levendigheid van je dromen verhogen. Het zijn grote platte zaden met de kleur van donkere chocolade. De zaden worden vaak als geluksbrenger of talisman meegedragen of aan een ketting gehangen.

Tabak gemaakt van het witte vruchtvlees aan de binnenkant van de zaden wordt al eeuwenlang gebruikt om intense dromen op te wekken, om met de geesten van voorouders in contact te komen.

Effecten Entada rheedii-extract

Dit extract maakt je dromen levendiger, wat het makkelijker en waarschijnlijker maakt dat je een lucide droom ervaart: een droomstaat waarin je je niet alleen bewust bent van het feit dat je droomt maar ook de droom kunt 'besturen'.

Droomkruiden zijn een hulpmiddel voor het beleven van lucide dromen maar die werking kan niet gegarandeerd worden, met name wanneer je onervaren bent op het gebied van lucide dromen. Hoewel dit Afrikaans droomkruid-extract dromen een stuk intenser maakt, raden we aan om je favoriete lucide droomtechnieken te beoefenen om de kans op succes nog verder te vergroten.

Gebruik

Gebruik het poeder in een kop thee kort voor het slapengaan, met een dosering van 0,5 tot 1 gram. Het wordt aangeraden om dit kruid als kuur te gebruiken; een aantal dagen achtereenvolgens om de kansen op intensere en lucide dromen te bevorderen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Afrikaans droomkruid (Entada rheedii) extract 50x

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Guido 2015-12-20

Ik heb drie avonden 1 gram gebruikt.
De smaak is vrij neutraal, en ik heb het gewoon in water gedaan.
Ik sliep er heerlijk op: uitgerust wakker, en minder uren geslapen als normaal. Ik had vťťl dromen, dat wil zeggen: de kwantiteit was hoog, maar de…

Ik heb drie avonden 1 gram gebruikt.
De smaak is vrij neutraal, en ik heb het gewoon in water gedaan.
Ik sliep er heerlijk op: uitgerust wakker, en minder uren geslapen als normaal. Ik had vťťl dromen, dat wil zeggen: de kwantiteit was hoog, maar de kwaliteit zozo.

Het waren vooral erg actieve dromen: hele thrillers bij elkaar gedroomd! Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken: ik zou het nog wel eens willen proberen met een iets hogere dosering.

Lees verder Toon minder

Paulus 2015-04-26

Dit spul is ideaal.
in tegenstelling tot gewoon droomkruid is de smaak best prima en wordt je er niet misselijk van.
Zelfs bij een lichte dosis had ik drie keer zoveel dromen als normaal, die dan ook nog een stuk levendiger waren. Normaal gesproken heb ik slechts…

Dit spul is ideaal.
in tegenstelling tot gewoon droomkruid is de smaak best prima en wordt je er niet misselijk van.
Zelfs bij een lichte dosis had ik drie keer zoveel dromen als normaal, die dan ook nog een stuk levendiger waren. Normaal gesproken heb ik slechts ťťn of twee keer een lucide droom per maand, hiermee had ik bijna dagelijks een lucide droom.
Daarbij kwam ook nog dat je hierdoor dieper en gelijkmatiger slaapt waardoor je de volgende dag heerlijk uitgerust wakker wordt.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.