Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Droomkruid (Calea zacatechichi) extract 10x

5133 Herbs of the Gods

€ 9,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 9,50 *
vanaf 3 € 8,93 *
vanaf 5 € 8,36 *
vanaf 10 € 7,79 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 5133

Calea droomkruid is ook bekend als hondsgras of Calea zacatechichi ('bitter gras'). De struik behoort tot de familie van de zonnebloem en komt van nature voor in Midden-Amerika. Calea droomkruid ofwel Calea zacatechici groeit vooral in de hooglanden van Mexico en in bepaalde delen van Costa Rica.

Calea wordt door de inheemse bevolking van Mexico ook wel ‘blad van god’ genoemd. Het kruid wordt gewaardeerd om haar 'verheldering van de zintuigen’, ‘visioenen in dromen’ en als ‘geheime plant’ om deze visioenen mee op te roepen. Het kruid wordt door Mexicaanse sjamanen gebruikt om tijdens het dromen goddelijke berichten door te krijgen. Het wordt door 'gewone' Mexicanen gebruikt als eetlustopwekker en als gezondheidsmiddel dat onder andere een natuurlijke stoelgang bevordert.

Calea Droomkruid Effecten

Calea heeft een rustgevende werking. De psychoactieve werking is subtiel en kan als droomachtig omschreven worden. Na 30 minuten ontstaat een verhoogde staat van bewustzijn (je voelt eigen hartslag en pols). Sommige mensen zullen een duidelijke helderheid in geest en gevoel opmerken. Calea wordt in hogere doseringen beschouwd als hallucinogeen, maar de hallucinogene bestanddelen zijn nog niet geïsoleerd.

Gebruik

Maak een thee van het extract. De smaak is vrij bitter, breng de thee desgewenst op smaak met wat honing. Oraal ingenomen is 0.5 tot 1.0 gram benodigd, dit is mede afhankelijk van het lichaamsgewicht.

Het bovengenoemde extract is 10: 1. Dit houdt in dat 1 gram extract net zo krachtig is als 10 gram van het kruid. Het is een organisch extract, waarbij het kruid is opgelost in alcohol, waarna deze verdampt is zodat enkel een krachtig kruidenconcentraat in poedervorm achterblijft

Fragen und Antworten meer

Droomkruid (Calea zacatechichi) extract 10x Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Droomkruid (Calea zacatechichi) extract 10x"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen