SmartshopKruidenDroomkruidenDevil's Claw (Harpagophytum Procumbens)

Onze Summer Sale is dit jaar met meer dan 300 producten vetter dan ooit!

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Devil's Claw (Harpagophytum Procumbens)

0 Reviews

Niet op voorraad

AFGEPRIJSD

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Hoewel de naam Devil's Claw (Duivelsklauw) onheilspellend klinkt, wordt de Harpagophytum Procumbens plant veel gebruikt in de Zuid-Afrika. De heilzame plant wordt naar verluid al duizenden jaren door diverse Afrikaanse stammen gebruikt. De gemeenschappelijke naam Devil's Claw verwijst naar de kleine haakjes op het fruit. Het staat ook bekend als grapple plant of wood spider.

Droomkruid?

Devil's Claw wordt traditioneel gezien niet bij de Afrikaanse Ubulawu droomkruiden gerekend, alhoewel de plant veelvuldig gebruikt werd door onder andere de Xhosa stam. Zij was daarom mogelijk een ingrediënt in een droomkruiden-mix, om bijwerkingen van de andere kruiden tegen te gaan. Het is ook mogelijk werd benut als voorbereiding voor de droomreis, vanwege het ontspannende gevoel.

Gebruik

Te gebruiken als thee of innemen als capsule.

Waarschuwing

Niet te gebruiken tijdens zwangerschap. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen, alcohol of andere stimulanten, wanneer u lijdt aan diabetes, hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten. Bij twijfel uw huisarts consulteren voordat u dit product gebruikt. Staak direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Devil's Claw (Harpagophytum Procumbens)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.