Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

Droomkruiden | Natuurlijke kruiden voor lucide dromen

In sommige culturen werden dromen beschouwd als een manier om in contact te komen met de geesten van voorouders. Met het verlaten van het fysieke lichaam is je geest vrij om te reizen naar een ander niveau van bewustzijn. Bij dergelijke rituelen werden natuurlijke middelen gebruikt, vaak vlak voor het slapen, om spirituele dromen op te wekken.

Word lucide in je dromen

Deze eeuwenoude maar potente droomkruiden zijn nu verenigd en kunnen als hulpmiddel dienen voor het bereiken van lucide dromen: het 'wakker' worden in een droom, waardoor je de droom bewust kunt beÔnvloeden.

Ubulawu droomkruiden

In deze categorie vind je diverse natuurlijke kruiden en zaden die de helderheid van je dromen bevorderen, inclusief Ubulawu droomkruiden. Ubulawu is de verzamelnaam voor een aantal planten uit Zuid-Afrika die een lange gebruiksgeschiedenis hebben bij allerlei ceremonies.

Smartshop
S

= Aanbiedingen

Sorteer op:
Heilige Zuid-Afrikaanse plant die bij een kleine dosis al bijzondere, visueel zeer krachtige dromen opwekt.

Onbewerkt, 5 g - $ 11,16 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Afrikaans droomkruid (Entada rheedii) geeft intense, levendige dromen en is bovendien een geluksbrenger.

1 zaad - $ 5,55 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Dit poederextract is gemaakt van het vruchtvlees in de Afrikaans droomkruid-zaden en 50 keer sterker geconcentreerd dat het reguliere zaadje. Entada rheedii zorgt voor heldere dromen, wat het lucide dromen…

3 g - $ 10,04 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

African Dream herbal powershot tinctuur laat je intensere nachtelijke avontuurtjes beleven en, als je de skills hebt, zelfs volledige lucide worden in de droomwereld. Neem simpelweg de helft van het…

10 ml - $ 16,26 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Hoewel de naam Devil's Claw (Duivelsklauw) onheilspellend klinkt, wordt de Harpagophytum Procumbens plant veel gebruikt in de Zuid-Afrika. Devil's Claw verwijst naar de kleine haakjes op het fruit.

poeder, 5 g - $ 7,29 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Calea zacatechichi kruid, voor ontspanning en intense dromen. Calea staat ook bekend onder de naam 'droomkruid'.

Niet beschikbaar in jouw land

Calea zacatechichi zorgt voor een levendige en intense droomachtige staat van bewustzijn. Staat vooral bekend als droomkruid en kan zodoende gebruikt worden bij het opwekken van lucide dromen.

1 g - $ 10,65 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Tagetes lucida is ook bekend als afrikaantje, Mexicaanse dragon en yauhtli. Het maakt deel uit van de zonnebloemfamilie.

20 g - $ 7,29 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Mexicaanse dragon is een smakelijk kruid met een licht ontspannende werking. Dit extract is 10 keer zo sterk als het kruid.

1 g - $ 11,16 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

In de Afrikaanse cultuur, vooral onder de Zuluís, staat de bast van de Mukanya Kude bekend voor zijn vermogen om lucide dromen op te wekken. Er wordt verondersteld dat deze…

poeder, 10 g - $ 8,41 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Een combopack met onze meest effectieve lucide droomkruiden. Met African Dream Herb (Entada rheedii), African Dream Root (Silene capensis), Calea zacatechichi extract 10x en Synaptolepis Kirkii. Droom zacht en voorspoedige…

1 stuk - $ 27,47 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Ubhubhubhu is een oneirogeen (droomopwekkend) kruid dat gebruikt werd in de Ubulawu kruidenmix in Zuid-Afrika. Xhosa waarzeggers gebruikten deze kruiden om hun zintuigen aan te scherpen en de geest te…

10 g - $ 7,29 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Uvuma-omhlope wordt traditioneel gebruikt door de Zulu en Xhosa om spirituele visioenen en dromen op te weken. Wanneer het wordt ingenomen vlak voor het slapen gaan wordt de mentale helderheid…

powder, 3 g - $ 7,29 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Xysmolobium undulatum of Uzara is een Zuid-Afrikaanse plant bekend om haar wijde, harige bladeren. Het staat ook bekend als Milk Bush of Bitterwortel.

Poeder, 2 g - $ 2,94 Niet beschikbaar in jouw land

Niet beschikbaar in jouw land

Valeriaan is een plant die een ontspannend en rustgevende werking kent. Helpt bij stress-situaties, en is goed voor de nachtrust.

Niet beschikbaar in jouw land