SmartshopKruidenRelaxMulungu (Erythrina mulungu)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mulungu (Erythrina mulungu)

56 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De mulunguboom is bekend onder twee plantkundige namen, Erythrina mulungu en Erythrina verna. De boom wordt soms 'koraalbloem' genoemd omdat de kleuren van de bloem koraalrood zijn. Er zitten zwarte zaaddozen aan die grote rood met zwarte zaden bevatten, die soms door inheemse volkeren worden gebruikt om sieraden van te maken.

Mulungu is afkomstig uit Brazilië, delen van Peru en andere tropische gebieden in Latijns-Amerika en wordt gewoonlijk gevonden in moerassen en langs rivieroevers.

Effecten

Mulungu wordt in Brazilië al heel lang gebruikt als natuurlijke rustgever. Daarnaast bevordert het een gezonde nachtrust. Mulungu wordt door inheemse volkeren al langer gebruikt vanwege haar verzachtende uitwerking.

Gebruik

De gemiddelde dosering is en halve kop gekookte bast per dag. Echter, onderzoek heeft uitgewezen dat mensen met een lage bloeddruk (en bloeddruk verlagende medicijnen) mulungu slechts met mate dienen te gebruiken.

Een afkooksel wordt gemaakt door 1 theelepel verpoederd kruid of 2 theelepels versneden kruid te gebruiken voor 250 ml kokend water. Dit moet afgedekt koken, ongeveer 20 minuten op laag vuur. Daarna kan het worden afgekoeld, gezeefd en geconsumeerd.

Waarschuwing

Bij gebruik van bloeddruk verlagende medicijnen (en mensen met een lage bloeddruk), mulungu slechts met mate gebruiken en de bloeddruk goed in de gaten houden.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Mulungu (Erythrina mulungu)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

56 Reviews

Pros

  • Help heel goed bij het slapen (2)

Cons

  • Maakt je slaperig. Werkt niet zo ontspannend (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Nienke 2018-01-03

Slapeloosheid zit aan beide kanten van mijn familie (yaay) en ik heb in de loop van de jaren heel wat producten geprobeerd. Van een jointje val ik heerlijk in slaap, maar wil er niet afhankelijk van zijn en een paar nachten per week zonder kunnen. Mulungu is voor mij een…

Slapeloosheid zit aan beide kanten van mijn familie (yaay) en ik heb in de loop van de jaren heel wat producten geprobeerd. Van een jointje val ik heerlijk in slaap, maar wil er niet afhankelijk van zijn en een paar nachten per week zonder kunnen. Mulungu is voor mij een uitstekend alternatief: ik val makkelijk in slaap, en zelfs als ik aan de vroege kant wakker word ben ik uitgeruster dan ik had gedacht. Jammer dat het aan de dure kant is, ik zou hier wel een baal van willen bestellen.

Lees verder Toon minder
  • Help heel goed bij het slapen

éilvinas 2017-07-20

Best herb of the world.

Kizan 2017-07-07

Mulungu werkt goed bij het inslapen, maar niet zo goed bij het ontspannen, want je wordt er erg slaperig van.

  • Help heel goed bij het slapen
  • Maakt je slaperig. Werkt niet zo ontspannend

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.