SmartshopKruidenRelaxWild dagga (Leonotis leonurus)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Wild dagga (Leonotis leonurus)

113 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Ook bekend als wild dagga (wilde cannabis) en lion's tail. De bladeren en bloemen van de Leonotis leonurus werden al door de Khoikhoi van zuidelijk Afrika gerookt vanwege de euforische werking. De plant groeit vooral in het zuiden en zuidoosten van het Afrikaans continent.

De voornaamste actieve alkaloÔde is leonurine.

In de traditionele geneeskunde van Afrika is Leonotis veelgebruikt als onderdeel van behandelingen. Ook werd het toegepast bij slangenbeten en als talisman om slangen te weg te houden.

De soort Leonotis leonurus is een iets lichtere wild dagga. Wij verkopen ook de soort Leonotis nepetifolia (Klip dagga), wat naar verluidt meer leonurine bevat en aldus een sterkere werking heeft.

Aan deze testronde deden 45 Azalysten mee. Van deze 45 ondervonden er 8 (17%) geen effect bij een gemiddelde dosering van 3.2 gram. Onderstaande gegevens representeren een gemiddelde uitkomst gebaseerd op de gegevens van de 37 Azalysten die een effect ondervonden. Voor uitgebreide rapportages zie de beoordelingen.

Meer informatie over het Azarius Test Team.

Wild Dagga effecten

Kalmerend en licht euforisch. Vergelijkbaar met de effecten van cannabis maar minder sterk.

Leonotis leonurus gebruik

Gebruik bij voorkeur als thee.

Legaliteit van Wild dagga

Voor zover ons bekend is, is Wild Dagga wereldwijd compleet legaal, aangezien het niet direct verwant is aan cannabis planten. Let er op dat de legale status veranderd kan zijn sinds dit schrijven.

Waarschuwing

Men moet voorzichtig zijn met het gebruik van Leonotis leonurus. Voor sommige mensen is het net zo verslavend als tabak.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Wild dagga (Leonotis leonurus)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

ninjaman666 2015-11-22

As I no longer smoke tobacco i have found this good to smoke in joints with weed. The dagga itself is a nice gentle buzz and burns really well with the weed. Also quite nice, used as tea as it has similar effects to when it's smoked.

aty 2015-03-13

Het ontspant me waardoor ik gemakkelijker in slaap val. naar een drukken dag op, het werk. zonder dat het verder invloed op mijn functioneren heeft.ik heb het wel anders gebruikt dan aanbevolen ik had het eerst als thee geprobeerd maar die is best bitter. dus heb ik het in een…

Het ontspant me waardoor ik gemakkelijker in slaap val. naar een drukken dag op, het werk. zonder dat het verder invloed op mijn functioneren heeft.ik heb het wel anders gebruikt dan aanbevolen ik had het eerst als thee geprobeerd maar die is best bitter. dus heb ik het in een vaporizer gestopt.

En dat beviel prima effect was zelfs iets beter voelbaar.ik ontspande en had een licht euforisch gevoel. Het effect duurde helaas niet erg lang, maar toch net lang genoeg. Dus ik ben tevreden en ga het zeker vaker gebruiken.

*Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

Lees verder Toon minder

Bosuil1880 2015-03-13

ik vind het een leuke "tabaksvervanger" om hasj bij te roken, aangezien ik puur rook, maar ook zonder cannabis is dit een leuk effect

*Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.