SmartshopKruidenRelaxBlauwe lotus (Nymphaea caerulea)

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 1 gratis zaadje | Shop wietzaden

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Blauwe lotus (Nymphaea caerulea)

68 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Kies je variant

Handig om erbij te bestellen

 • T-Sac T-Sac

Ontvang reminder

Productinformatie

De blauwe lotusbloem (Nymphaea caerulea) staat ook bekend als blauwe waterlelie of Egyptische lotus. Deze waterplant groeit aan de randen van meren en rivieren. De oude Egyptenaren beschouwden de waterlelie als een heilige plant.

De god van de blauwe waterlelie was Nefertem. Hij bracht de bloem als offer aan de zonnegod Ra om de pijn van diens oude lichaam te verzachten. De Egyptenaren waardeerden de prettige geur van plant, maar ook voor de genezende eigenschappen. Er zijn veel afbeeldingen waarop vrouwen de bloem vasthouden en de goddelijke geur opsnuiven. Vandaag de dag gelooft men dat de plant ook als recreatieve drug werd gebruikt door het in wijn te drenken.

Blauwe lotus effecten

Blauwe lotus heeft zowel een verdovend als een euforisch effect, en is in een hogere dosis licht hallucinogeen. Men zegt dat de bloem ook de seksuele opwinding verhoogt en een potentieverhogend effect heeft.

Gebruik

Voor het maken van blauwe lotus-thee, doe je ongeveer 5 gram in heet water. Voor de traditionele Egyptische drank, laat je de plant enkele uren weken in wijn. Gebruik ongeveer 5 gram per fles. Gebruik niet te veel: Blauwe lotus maakt de wijn bitter en moeilijk drinkbaar.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname
16422 heel, 20 g

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Blauwe lotus (Nymphaea caerulea)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

68 Reviews

Pros

 • Lightly psycadelic (2)
 • Erg verdovend (1)
 • Mild relaxant (3)
 • whole flowers are beautiful (1)

Cons

 • Barely noticable (2)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

brightblue 2019-07-12

Amazing product and equally amazing quality.

 • Mild relaxant
 • whole flowers are beautiful

Joyce 2019-03-29

Al na het drinken van 1 kopje een enorm effect! Mijn lichaam voelde totaal verdoofd en ik voelde me gelukkiger. Ik kan me voorstellen dat het helpt met depressie.
Ik merkte meteen dat ik makkelijk contact kon maken met spirits. Ik heb in de nacht erna (1 dag na…

Al na het drinken van 1 kopje een enorm effect! Mijn lichaam voelde totaal verdoofd en ik voelde me gelukkiger. Ik kan me voorstellen dat het helpt met depressie.
Ik merkte meteen dat ik makkelijk contact kon maken met spirits. Ik heb in de nacht erna (1 dag na het gedronken te hbben) een grote schoonmaak gehad en een reis gemaakt door allerlei patronen die me al lang dwars zaten. Erg ziek geworden, en het heeft me veel geholpen.
Ik ben erg hoogsensitief en zeker blij met deze plant, al wil ik graag voor de hoogsensitieven onder ons de tip geven om voorzichtig te beginnen. Ik vind het een wonder dat hier mensen zijn die schrijven dat ze amper iets gemerkt hebben.

Gewoon opletten en goed voor jezelf zorgen :)
Bewust gebruiken met goede intentie.
Prachtige heilige ervaring gehad, veel licht en voelde me erg beschermd in mijn soms te heftige ervaring.

Lees verder Toon minder
 • Erg verdovend
 • Lightly psycadelic

Anados Pull 2017-12-23

I will start with the pros; it tastes very good (like a high quality herbal tea), it has an effect of some kind, it is generally pleasant.
Now with the cons; even having ten grams gives hardly any effect in my opinion, although the calming and slightly sensual effect…

I will start with the pros; it tastes very good (like a high quality herbal tea), it has an effect of some kind, it is generally pleasant.
Now with the cons; even having ten grams gives hardly any effect in my opinion, although the calming and slightly sensual effect is welcome, I reckon there are herbs out there with more bang for their buck. Maybe the higher strength extracts would help shed a different light...

Lees verder Toon minder
 • Mild relaxant
 • Barely noticable

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.