SmartshopKruidenEnergyIlex Guayusa bladeren

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Ilex Guayusa bladeren

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Ilex Guayusa komt oorspronkelijk uit het Amazonegebied en is familie van Yerba Matť. Het wordt door bewoners van het gebied gebruikt als energierijke thee of kruidenmedicijn. Het schijnt ook lucide dromen te kunnen veroorzaken.

Ilex Guayusa is een cafeÔne-houdende plant die door inheemse jagers de "Nachtwaker" wordt genoemd. Zij gebruiken Ilex Guayusa om hun zintuigen op scherp te zetten en de hele nacht wakker te kunnen blijven.

Dit is de plant voor wie geÔnteresseerd is in sjamanistisch dromen. Het wordt vaak gebruikt tijdens Ayahuasca-ceremonieŽn om de bittere smaak te maskeren, wakker te blijven en katers na afloop te voorkomen.

Effecten

De cafeÔne in Ilex Guayasa wordt langzaam in de bloedbaan vrijgegeven zodat er geen plotse toestroom van cafeÔne plaatsvindt. Dit geeft een alert gevoel zonder de gebruikelijke nervositeit. Ilex Guayusa thee wordt door inheemse bewoners van het Amazonegebied gebruikt om maagpijn te verzachten. Bovendien krijgt het lustopwekkende eigenschappen toebedeeld.

In de Mocoa regio kent Guayusa talloze toepassingen waaronder het aansterken van de lever, weerstand bij koorts en infecties of regulering van de menstruatie.

Gebruik

De bladeren worden vaak gebruikt als thee. Maak de thee door 1.5 tot 2 gram bladeren toe te voegen aan kokend water.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Ilex Guayusa bladeren

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

2 Reviews

Pros

  • Rustgevend (1)
  • Lekkere smaak (1)
  • Dromerig (1)

Cons

  • Lang laten trekken (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Pepijn 2017-05-11

Hoewel dit extract onder het kopje 'energy' staat, verteld mijn ervaring dat het ook deel kan zijn van 'dream extracts'. Mij gaf het een licht dagdromgerig gevoel, enigsinds wat losser in gedachte op een losse flowende manier. Daarnaast smaakt de thee ook niet vervelend. Roken heb ik nog niet geprobeerd.…

Hoewel dit extract onder het kopje 'energy' staat, verteld mijn ervaring dat het ook deel kan zijn van 'dream extracts'. Mij gaf het een licht dagdromgerig gevoel, enigsinds wat losser in gedachte op een losse flowende manier. Daarnaast smaakt de thee ook niet vervelend. Roken heb ik nog niet geprobeerd. Zal ik nu eens doen!

Lees verder Toon minder
  • Dromerig
  • Lekkere smaak
  • Rustgevend
  • Lang laten trekken

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.