SmartshopKruidenEnergyGuarana (Paullinia cupana)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Guarana (Paullinia cupana)

39 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Guarana (Paulinnia cupana) is afkomstig uit de tropische regenwouden van Brazilië. Het kruid werd door vele inheemse stammen gebruikt als stimulant tijdens de jacht. Inheemse Brazilianen gebruiken guarana opgelost in water of bakken er broden van (quarana breads of bastãu). Guarana is vier maal sterker dan koffie. De cafeïne in guarana wordt gelijkmatiger en beter in het lichaam opgenomen dan gewone cafeïne.

Effecten

Guarana heeft dezelfde eigenschappen als koffie: het kan een opkikker geven en zorgen voor meer energie. Het kan de behoefte aan slaap verminderen. In combinatie met andere energie stimulererende middelen zoals taurine en cafeïne wordt de werking van guarana versterkt. Sommige mensen gebruiken het kruid ook als afrodisiacum.

Gebruik

Guarana kan als poeder worden opgelost in water, koffie of thee of warme melk. Guarana is het sterkste van de 'cafeïne verwanten'. De energie stimulerende eigenschappen van guarana blijven het beste bewaard in de oorspronkelijke noot. De guarana noot kan worden vermalen in een mixer of in een koffiemaler. Bereid guarana op dezelfde manier als koffie. Gerbruik het residu meerdere keren.

Ingrediënten

Guarana bevat naast cafeïne ook magnesium, calcium, proteïne, vezels, koolhydraten, mineralen en looizuur.

Waarschuwing

Cafeïne kan nervositeit, irritatie, slapeloosheid of hartkloppingen tot gevolg hebben. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Links

Kijk op www.guarana.com voor meer info over guarana.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Guarana (Paullinia cupana)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

39 Reviews

Pros

  • Langdurig effect (1)
  • Scherpe zintuigen (1)
  • Kunt er nog prima bij eten (1)

Cons

  • Niet in slaap kunnen komen (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Pepijn 2017-05-11

Guarana werkt voor mij bijzonder goed... Ik heb het eerder gesnoven maar daar wordt je niet blij van. Hoewel het prima werkt, snotter je alles onder omdat je zoveel poeder in je neus gooit wat niet oplost (zoals de gebruikelijk peps).

De laatste keer heb ik…

Guarana werkt voor mij bijzonder goed... Ik heb het eerder gesnoven maar daar wordt je niet blij van. Hoewel het prima werkt, snotter je alles onder omdat je zoveel poeder in je neus gooit wat niet oplost (zoals de gebruikelijk peps).

De laatste keer heb ik een cocktailtje gemaakt van perzikdrank, juice en zeer fijn gehakte guarananoten. Deze in de loop van de avond opgedronken, maar prima tot de volgende dag 11u wakker gebleven. Helaas zo goed dat ik toen nog niet kon slapen...!

Lees verder Toon minder
  • Kunt er nog prima bij eten
  • Langdurig effect
  • Scherpe zintuigen
  • Niet in slaap kunnen komen

Fransie 2015-09-14

Prima spul. Ik capsuleer het poeder in capsules van 650mg. Voordat ik naar werk ga neem ik er 3 of 4 en ben de hele dag mega energiek. de ''crash'' komt veel later dan bij koffie, pas na een uur of 6. Kopje koffie erbij werkt ook goed voor die…

Prima spul. Ik capsuleer het poeder in capsules van 650mg. Voordat ik naar werk ga neem ik er 3 of 4 en ben de hele dag mega energiek. de ''crash'' komt veel later dan bij koffie, pas na een uur of 6. Kopje koffie erbij werkt ook goed voor die xtra boost.

Lees verder Toon minder

Joris 2015-03-26

Zeer fijn. 2 van deze nootjes zijn naar mijn gevoel vergelijkbaar met een goede mok koffie. Handig voor onderweg, aangezien je ze lekker snel weg kan snoepen wanneer koffie geen optie is. Ik bijt ze meestal gewoon door, en spoel weg met wat drinkbaars. Je wordt er lekker energiek en…

Zeer fijn. 2 van deze nootjes zijn naar mijn gevoel vergelijkbaar met een goede mok koffie. Handig voor onderweg, aangezien je ze lekker snel weg kan snoepen wanneer koffie geen optie is. Ik bijt ze meestal gewoon door, en spoel weg met wat drinkbaars. Je wordt er lekker energiek en sociaal van. Elke cent waard.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.