SmartshopKruidenCapsuleermachines

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Lege capsules en capsuleermachines

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Lege capsules in diverse maten en capsuleermachines om eigen kruidenmengsel in capsules mee te proppen. Capsules zijn de handigste manier om van bepaalde kruiden te genieten, met name die met een slechte smaak.

7 artikelen

Sorteer op:

Je kan nu eindelijk zelf capsules maken. Deze kleine maar uiterst effectieve capsule machine is gemaakt voor capsules van 500 mg ("0"). Maak een mengsel van kruiden en zaden, vul…
1 stuk - US$ 29,83
Je kan nu eindelijk zelf capsules maken. Deze kleine maar uiterst effectieve capsule machine is gemaakt voor capsules van 650 mg ("00"). Maak een mengsel van kruiden en zaden, vul…
1 stuk - US$ 29,83
Je kan nu eindelijk zelf capsules maken. Deze kleine maar uiterst effectieve capsule machine is gemaakt voor capsules van 400 mg ("1"). Maak een mengsel van kruiden en zaden, vul…
1 stuk - US$ 29,83
Voorkom morsen, lekken, vlekken en beschadigen van capsules met dit handige accessoire gereedschap voor vloeistof. Je hebt er niet eens een capsule machine voor nodig!
1 stuk - US$ 35,92
Honderd lege capsules (500 mg) waarmee je je eigen energie-, relax- of trippillen kan maken. Perfect in combinatie met de Capsule Machine 0.
Honderd lege capsules (400 mg) waarmee je je eigen energie-, relax- of trippillen kan maken. Perfect in combinatie met de Capsule Machine 1.
Honderd lege capsules (650 mg) waarmee je je eigen energie-, relax- of trippillen kan maken. Perfect in combinatie met de Capsule Machine.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.