Illinois bundleflower (Desmanthus illinoensis)

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Anahuasca is een ander woord voor Ďayahuasca analoogí, wat elk brouwsel is dat gemaakt is van een DMT-bevattende plant en een plant die de normaal gesproken oraal inactieve DMT actief maakt, oftewel een MAO-remmende plant. Deze brouwsels worden met de dag populairder in de westerse samenleving. Vandaag de dag zijn er aardig wat DMT-bevattende soorten, waar Desmanthus illinoensis, een recente ontdekking onder de westerse psychonauten, er ťťn van is.

Effecten

D. illinoensis wordt vandaag de dag voornamelijk gebruikt in combinatie met Peganum harmala om anahuasca te maken, een psychedelische thee die veel op ayahuasca lijkt. De effecten kunnen het best omschreven worden als een fysieke en mentale zuivering, met tegelijkertijd een 4 uur lange verbinding met het onwaarneembare. De zuivering is meestal niet zo sterk als met ayahuasca.

De intensiteit van deze trip hangt af van veel factoren; de meeste gebruikers moeten eerst wat ervaring opbouwen en daarom zijn de effecten in het begin nog niet zo sterk. De meesten zullen een ervaring hebben die vergelijkbaar is met een lage dosis psilocybine paddestoelen of LSD. Ook kunnen er maagkrampen optreden gedurende de eerste twee uur.

Wanneer de effecten wel sterk aanwezig zijn, zullen de meeste mensen een drastische verandering merken in hun interpretatie van de werkelijkheid. Ook vindt er vaak transportatie van de zintuigen naar een andere dimensie plaats. Anahuasca staat bekend om sterke visioenen van zowel de zonnige kant als de schaduwzijde. De visioenen vertellen verhalen over de gebruiker en al het andere in het universum. Veel mensen krijgen echter geen visioenen; zij ervaren anahuasca via andere zintuigen. Velen krijgen ook last van diarree en moeten overgeven.

Er zijn mensen die deze plant extraheren. Het extract wordt dan als wierrook gebruikt, die een psychedelische ervaring veroorzaakt van ongeveer een kwartier die elementen bevat van een anahuasca-ervaring. Voornamelijk aanwezig zijn de drastische verandering in interpretatie van de werkelijkheid en transportatie van alle zintuigen naar een andere dimensie.

Gebruik

Onderschat niet hoe overweldigend de ervaring kan zijn en begin altijd met een lage dosering als je nog niet met anahuasca bekend bent. Doseringen zijn experimenteel, dus beginners worden verwezen naar Psychotria viridis. Uit de weinige recepten die er te vinden zijn kan gedestilleerd worden dat zo'n 30 gram van de wortels een lage dosering is, 60 een normale dosering en 90 een hoge dosering. Wanneer je recepten onderzoekt, houd dan in ogenschouw dat sommige mensen de wortelcortex gebruiken, wat de potente buitenste laag van de wortel is, in tegenstelling tot de minder potente hele wortel die wij verkopen.

Om anahuasca te maken worden de wortels meestal in water gekookt. Afhankelijk van de methode van de brouwer duurt het koken tussen een uur en een dag. Sommige mensen maken twee of meer infusies van hetzelfde plantmateriaal en voegen ze samen. Soms worden zuurteregelaars als azijn of citroensap toegevoegd om het extraheren te versnellen. Gebruikelijke kooktijden zijn tussen de 4 en 12 uur in totaal. De resulterende vloeistof wordt dan ingekookt tot een kleine drinkbare hoeveelheid die men 15 tot 60 minuten na inname van 3 tot 4 gr. P. harmala of 50 tot 150 gr Banisteriopsis caapi drinkt.

Er zijn mensen die deze plant extraheren. Het extract wordt dan als wierrook gebruikt, die een psychedelische ervaring veroorzaakt van ongeveer een kwartier die elementen bevat van een anahuasca-ervaring. Voornamelijk aanwezig zijn de drastische verandering in interpretatie van de werkelijkheid en transportatie van alle zintuigen naar een andere dimensie.

IngrediŽnten

Wij verkopen de wortels van D. illinoensis, niet de meer potente wortelcortex (buitenste laag). De hoofdalkaloÔde is N,N-DMT (C. Raetsch 2005).

Waarschuwing

Wees bij het maken van anahuasca bewust van het feit dat je Desmanthus illinoensis in combinatie met een MAO-remmer gebruikt, zoals P. harmala of B. caapi. MAO-remmers kunnen zeer gevaarlijk zijn wanneer je ze combineert met bepaalde etenswaren of andere psychoactieve stoffen of medicijnen die op zichzelf niet schadelijk zijn.

BEKIJK ONZE MAO-REMMER PAGINA VOOR MEER DETAILS!

Gebruik geen anahuasca wanneer je alleen bent. Wees ervan bewust dat het in het verleden veilig gebruikt werd in rituele omstandigheden onder begeleiding van getrainde sjamanen.

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Links

Voor meer info over DMT kun je het beste kijken op Erowid's DMT-pagina.

Toon alles Toon minder

Verzendrestricties

Reviews - Illinois bundleflower (Desmanthus illinoensis)

Een beoordeling toevoegen

Shiva 2012-02-22

Do you know when this will be available again??

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.