SmartshopKruidenLoveMuira Puama (Ptychopetalum olacoides)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Muira Puama (Ptychopetalum olacoides)

24 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De boom Muira puama (Ptychopetalum olacoides) komt voor in de regenwouden van BraziliŽ. Het gebruikte plantendeel is de wortelschors. In het Nederlands betekent muira puama letterlijk 'potentiehout'.

Muira puama wordt al eeuwen door de Brazilianen gebruikt als afrodisiacum. Sommige Braziliaanse mannen smeren hun geslachtdeel ermee in om een erectie te bevorderen. Het wordt ook gebruikt als mogelijke remedie voor impotentie.
Verder worden aan dit kruid ook eigenschappen toegekend als het versoepelen van de gewrichten en als hulpmiddel bij stressachtige omstandigheden.

Effecten

Muira puama is dus vooral een afrodisiacum. Het werkt stimulerend en potentieverhogend. Enige tijd na het innemen voelen de meeste mensen tintelingen over de ruggengraat en een sensueel gevoel over het gehele lichaam. De afrodiserende werking bestaat onder andere uit het feit dat het de gevoeligheid van de huid en de geslachtsorganen verhoogt. Het middel is dus zeer geschikt om het liefdesleven een bijzondere impuls te geven.

Gebruik

Kook 1 tot 2 volle eetlepels versneden kruid een kwartier lang in een halve liter water voor 2 glazen thee. De effecten worden na een half uur voelbaar.

Voor een sterker effect meng je 30 gram muira puama in een glazen fles of pot, met een halve liter sterke drank. Dit mengsel laat je dan 2 weken staan, waarbij je de fles dagelijks flink schudt. Een paar kleine slokjes zouden moeten volstaan.

Je kunt dit laatste mengsel ook na de twee weken in de fles, in een glazen schaal laten indampen tot er een geconcentreerd extract overblijft. Hiervan kun je bolletjes kneden die je onder je tong kunt leggen.

Voor een milder effect 2 tot 3 eetlepels in een kwart liter water koken, dit kun je dan opdrinken, maar je kunt er ook je geslachtsdeel mee inwrijven om zo het centrale zenuwstelsel te stimuleren.

Wanneer je muira puama combineert met Damiana, geeft dat een sterker afrodiserend, erotiserend en high effect. Gebruik hiervoor een eetlepel Muira puama en een halve eetlepel Damianapoeder. Los dit op in een glas heet water en drink dit brouwsel een uur voor de actie.

Het poeder is op te lossen in water of vruchtensap; gebruik 1 tot 2 theelepels per glas.

Links


De geschiedenis van Muira puama.
De geschiedenis van muira puama, informatie over gebruik, boeken en overige links zijn hier terug te vinden.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Muira Puama (Ptychopetalum olacoides)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Titi 2016-08-01

Alleen nog maar gebruikt in combinatie met wiet, maar duidelijk voelbaar hoe de huid gevoeliger wordt, heerlijke seks op gehad. Ook goeie erecties, maar dat kan mss ook samenhangen met een grotere gevoeligheid. Ik heb gewoon als theevorm gebruikt zoals op de verpakking staat. 1 a 2 mokken van 200cc…

Alleen nog maar gebruikt in combinatie met wiet, maar duidelijk voelbaar hoe de huid gevoeliger wordt, heerlijke seks op gehad. Ook goeie erecties, maar dat kan mss ook samenhangen met een grotere gevoeligheid. Ik heb gewoon als theevorm gebruikt zoals op de verpakking staat. 1 a 2 mokken van 200cc hadden een goed effect. Effect met gesneden kruid beter dan met concentraat. Verpoederd kruid zou nog beter zijn.

Lees verder Toon minder

Jake 2010-10-13

Iets meer gedaan dan omschreven, maar ik voelde geen effect. Spijtig dat er geen Yohimbe meer verkocht mag worden.

Iets meer gedaan dan omschreven, maar ik voelde geen effect. Spijtig dat er geen Yohimbe meer verkocht mag worden.

Lees verder Toon minder

Pťter 2010-10-09

Quite interesting... We put 2 tablespoons from the 1:4 extract to boiling water (carefully, it's coming out easily...) and was boiling for ~10 min.
After it I put 2-2 tablespoons damiana powder into cups, and pour the stuff onto it. I left it there for 5 mins, and after…

Quite interesting... We put 2 tablespoons from the 1:4 extract to boiling water (carefully, it's coming out easily...) and was boiling for ~10 min.
After it I put 2-2 tablespoons damiana powder into cups, and pour the stuff onto it. I left it there for 5 mins, and after I mixed it with honey, so I got a surprisingly nice tea.
About half an hour after drinking a mild but really pleasent feeling has come... Our skin was really sensible, in addition we felt some "vibrating calm", which made the sex longer, specially good and spiritual.
Try it, really :)

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.