SmartshopKruidenLoveMaca (Lepidium peruvuanum)

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 1 gratis zaadje | Shop wietzaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Maca (Lepidium peruvuanum)

19 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Maca (Lepidium peruvianum of Lepidium meyenii) komt uit het Andesgebergte in Peru. De plant groeit in het onherbergzame gebied op 3.000 tot 4.500 meter boven de zeespiegel. Deze zoete, iets pittige gedroogde macawotel wordt hier als een delicatesse gezien.

Macawortel heeft een hoge voedingswaarde: het bevat veel mineralen (calcium, potassium, ijzer, magnesium, fosfor, zink), sterolen (zes in aantal), en minstens twintig essentiële vetzuren, lidpiden, vezels, carbohydraten, proteïne en aminozuren.

Effecten

Maca wordt al eeuwen gebruikt door Peruanen als energieversterker en potentieverhoger. De Peruaanse regering heeft veel geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek naar maca. Uit deze onderzoeken blijkt dat bij regelmatige consumptie van maca het libido toeneemt, waardoor het seksleven verbetert.

Dit zou voort kunnen komen uit het feit dat de wortel een hoge concentratie proteïne en vitale voedingsstoffen bezit. Er zou zelfs een toename waarneembaar zijn in zowel de hoeveelheid als de activiteit van spermacellen. Deze informatie is nog niet uitgebreid onderzocht of nagekeken buiten Peru.

Gebruik

Maca poeder kan goed gebruikt worden in smoothies, milkshakes, cakes, sappen, chai thee of bakgerechten. Om van de goede eigenschappen te profiteren, is het ook prima op te lossen in koud - of heet water.

In de Andes wordt per dag vaak wel een pond verse of gedroogde maca gegeten als voedsel. In de natuurgeneeskunde geldt een aanbevolen dosering van 5 - 20 gram per dag.

Bewaar op een koele en droge plaats. Zorg dat het product niet in aanraking komt met hitte, direct zonlicht en vochtigheid.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Maca (Lepidium peruvuanum)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Cielo 2013-09-05

The taste is good, just mix it with passion fruit juice in a shaker. Then drink it fast.
Good healthy food

ninachika 2013-03-21

mixed it with red strong wine and it was doable

2012-07-02

The tast is indeed horrible, what to do about this....thats the big question. Pills are also there but expensive and in small amounts, 3 grams per pill...

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.