SmartshopKruidenLoveDamiana (Turnera diffusa)

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Damiana (Turnera diffusa)

116 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Damiana (Turnera diffusa) bestaat uit gedroogde blaadjes van een struik die voorkomt in de tropische gebieden van Amerika.

De Azteken gebruikten damiana tegen impotentie. De Maya's gebruikten het als genotmiddel en andere stammen maakten er thee van. Het is dus een kruid met veel kwaliteiten en mogelijke toepassingen.

Video

Effecten damiana

Damiana is een seksuele stimulant. Het bevat bestanddelen die direct de zenuwen van de geslachtsorganen stimuleren.

Damiana werkt ontspannend, geeft een milde high en is licht afrodiserend. De werking houdt ongeveer een tot twee uur aan. Langdurig gebruik van damiana werkt potentieverhogend en helpt bij vrouwen de hormonale huishouding te reguleren.

Gebruik

Neem 10 tot 15 gram damiana kruid en voeg dit toe aan een liter water. Laat dit 5 minuten zachtjes koken, koel het af, zeef het en drink er een paar kopjes van.

Om een damianadrank te maken laat je 30 gram kruid 5 dagen in een halve liter wodka weken. Zeef dit en laat de resterende, van alcohol doordrenkte blaadjes nog eens 5 dagen weken in 125 ml bronwater. Giet de vloeistof af en filtreer het. Verwarm het waterextract tot onder het kookpunt en voeg een half kopje honing toe.

Doe het alcoholextract en het waterextract samen in een fles en laat dit een maand staan. Het mengsel bezinkt dan en de vloeistof wordt helder. Giet of hevel voorzichtig de vloeistof eruit en bewaar het in een schone fles. Voor de beste resultaten neem je in de avond 1 of 2 glaasjes, een uurtje voor het gewenste effect.

Damianapoeder kan worden opgelost in water of vruchtensap. Het is ook gemakkelijk te mengen met yoghurt of vla.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Damiana (Turnera diffusa)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

116 Reviews

Pros

 • lekkere thee (1)
 • ontspannend (1)
 • euforische effecten (1)
 • Great taste when smoked (2)
 • Good in combination with other smokables (1)

Cons

 • rauwe keel als t gerookt word (1)
 • A bit to many branches (2)
 • Cancels some of the other herbs that are blen (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Guillermo 2018-06-20

 • A nice relaxing high
 • Good in combination with other smokables
 • Great taste when smoked
 • Smooth for the throath when smoked
 • A bit to many branches
 • Cancels some of the other herbs that are blen

Paulus 2017-12-08

Erg fijn kruid, voor een goede prijs. Ik neem zelf meestal ong 3 gram voor een kop thee, voor een lekker relaxed gevoel. Of gebruik het als alternatief voor shag om een lekker jointje te draaien. Merk alleen niets qua lustopwekking, maar heb daar ook niet echt behoefte aan.

 • lekkere thee
 • ontspannend

Alwin 2016-07-20

Dit kruid is echt een geschenk uit de hemel . Ik beveel het aan ieder aan. Ik raad aan om er zoizo altijd een beetje wiet doorheen te mengen dat versterkt elkaar en geeft een geweldig euforisch effect. Bij het zettten van thee koken we het lekker lang door op…

Dit kruid is echt een geschenk uit de hemel . Ik beveel het aan ieder aan. Ik raad aan om er zoizo altijd een beetje wiet doorheen te mengen dat versterkt elkaar en geeft een geweldig euforisch effect. Bij het zettten van thee koken we het lekker lang door op n laag vuurtje met de deksel er op. Gebruik het prut wat overblijft voor de volgende ronde met wat vers materiaal erbij. Tussendoor rollen we er ook nog een jointje van weer met een beetje wiet erbij 10% . Als je zo doorgaat kan je ook een lichte verandering van waarneming teweeg brengen. Aan te raden muziek : dessert dwellers en hinkstep.

Lees verder Toon minder
 • euforische effecten
 • rauwe keel als t gerookt word

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.