SmartshopTincturenBanisteriopsis caapi tinctuur (Green Matters)

Order fulfilment may be delayed. Please read the following statement. Opening hours of our offline store are Mon-Sat 11:00 - 18:00

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Banisteriopsis caapi tinctuur (Green Matters)

4 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De kunst van chemie op zijn best. Laat het aan Green Matters over om een full spectrum extract van Banisteriopsis caapi te presenteren. Dit betekent dat alle alkaloïden van de liaan bewaard zijn gebleven in de tinctuur. Geen enkele actieve stof is tijdens het proces verloren gegaan. De tinctuur van het totale plant alkaloïde extract (40:1) is gemaakt van Banisteriopsis caapi uit Peru. De extractie met gebruik van natuurlijke oplosmiddelen vindt plaats in Nederland. Een zeer speciale tinctuur die alleen bedoeld is voor geavanceerde psychonauten!

Over Banisteriopsis caapi

Banisteriopsis caapi, een liaan, is het belangrijkste ingrediënt van ayahuasca, een traditionele medicinale thee uit het Amazone-gebied. De liaan zelf wordt ook ayahuasca genoemd, of één van de vele andere namen, zoals natéma, mihi, kahi, pindé, dápa, yagé, nixi honi xuma en hoasca.

Inheemse sjamanen en anderen zeggen dat ze met een infusie van alleen de B. caapi liaan een andere gemoedstoestand kunnen betreden. Dit vereist veel oefening. Verder wordt deze plant door de meeste van de 72 stammen waarvan we weten dat ze ayahuasca drinken gezien als de "meester plant", die concrete informatie over andere planten verstrekt.

Over het algemeen wordt er een tweede plant, die de visionaire stof DMT bevat, aan de infusie toegevoegd. Wanneer je alleen DMT oraal inneemt, wordt het afgebroken door bepaalde enzymen en is zodoende niet psychoactief. De B. caapi schakelt deze enzymen tijdelijk uit, zodat de DMT actief wordt. Dit proces wordt monoamino-oxidase remming genoemd, wat dus het primaire effect van deze plant is. Deze tinctuur is een MAO-remmer en pas in combinatie met een DMT-houdende plant of -zaden krijg je een trip.

Dosering

1 ml is het equivalent van een volledige MAO-I dosis. Niet de stoere gast gaan uithangen en meer innemen.

Voor microdosering zijn 2-3 druppels voldoende.

Een flesje bevat 5 ml tinctuur.

Ingrediënten

Dit TPA extract bevat alle alkaloïde van de caapi (en kleine hoeveelheden fytochemicaliën). Het Green Matters extract bevat niet alleen Harmine, Harmaline en Tetrahydroharmine, maar ook acetyl norharmine, harmalinezuur, harmisch zuur, harmine N-oxide, harmol, methylester harmisch amide, ketotetrahydronorharmine, shihunine en S - (+) dihydroshuhunine.

De oplossing bevat 25 mg ayahuasca TPA-kristallen per 1 ml (40:1). Bewaard in amberkleurige glazen flessen. Een 5 ml fles bevat 125 mg ayahuasca TPA kristallen. 125 mg TPA komt overeen met ongeveer 50 gram witte ayahuasca lianen.

Waarschuwing

B. caapi bevat MAO-remmende stoffen. Dit betekent dat het zeer gevaarlijk kan zijn wanneer je het combineert met bepaalde etenswaren of psychoactieve stoffen die normaliter niet schadelijk zijn.

Extra informatie

Lees meer over MAOI's in onze encyclopedie.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Banisteriopsis caapi tinctuur (Green Matters)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

4 Reviews

Pros

  • convenient packaging (2)
  • easy to use (2)
  • very potent (1)

Cons

  • Not potent (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Daniel 2017-06-23

Hardly felt anything. I took about 18 drops and another day more than 20 with no effect.

[Azarius] This tincture is an MAO-inhibitor and only in combination with DMT-containing plants or seeds it will cause a trip.

  • Not potent

B. caapi 2017-06-13

wow, this is b. caapi of the future!
there is no need to make your own brew and it's so much more potent you won't believe.

I say 'NO' to all the traditional nonsense on how to use caapi.
what's wrong with not feeling nauseous,…

wow, this is b. caapi of the future!
there is no need to make your own brew and it's so much more potent you won't believe.

I say 'NO' to all the traditional nonsense on how to use caapi.
what's wrong with not feeling nauseous, queasy and sick while taking this substance?
If the old shamans had this extract they would never mess around either.

high quality and easy to use

Lees verder Toon minder
  • convenient packaging
  • easy to use
  • very potent

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.