SmartshopTincturenKratom (Mitragyna speciosa) tinctuur 50x

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kratom (Mitragyna speciosa) tinctuur 50x

4 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De kratom herbal powershot op puur natuurlijke basis is verreweg de makkelijkste manier om van kratom te genieten, met bijna direct effect. Het Mitragyna speciosa extract zorgt urenlang voor een kalmerende werking.

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van nature voor in de weelderige regenwouden van Zuidoost-AziŽ, met name in Thailand en MaleisiŽ. Er zijn vele verschillende alkaloÔden aanwezig in kratom, waarvan mitragynine het meest belangrijke bestandsdeel is. Het zorgt voor het paradoxale effect van stimulering en lichte verdoving.

Effecten kratomtinctuur

Het belangrijkste werkzame bestanddeel in deze tinctuur, het kratomextract, heeft zowel een stimulerende als een ontspannende werking en deze effecten houden enkele uren aan. Ongeveer vijf tot tien minuten na inname voel je het effect.

Kratom herbal powershot gebruik

Drink tot de helft van het flesje (5 ml) per dosering.

IngrediŽnten

Mitragyna speciosa-extract, gedestilleerd water, naringin, glycerine, alcohol (14%). Compleet natuurlijk: geen toegevoegde suikers of chemicaliŽn.

Waarschuwing

Dit product niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Niet onder invloed deelnemen aan het verkeer of machines bedienen. Buiten bereik van kinderen houden, koel en droog bewaren.

Specificatie

Merk Herbal Powershot

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kratom (Mitragyna speciosa) tinctuur 50x

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

4 Reviews

Cons

  • Geen merkbaar effect (1)

AMist 2019-03-14

Na consumptie van het volledige flesje voelde ik jammer genoeg niets

Na consumptie van het volledige flesje voelde ik jammer genoeg niets

Lees verder Toon minder
  • Geen merkbaar effect

Babs 2015-02-16

Jammer dat Vivazen out is (en waarschijnlijk voor langere tijd) maar dit spul is een meer dan waardige vervanger! De smaak is uiteraard afschuwelijk, maar vermengd in wat vruchtensap lukt het wel. De effecten zijn onmiddellijk merkbaar: je bent happy, relaxed, en toch energiek genoeg om wat te klussen in…

Jammer dat Vivazen out is (en waarschijnlijk voor langere tijd) maar dit spul is een meer dan waardige vervanger! De smaak is uiteraard afschuwelijk, maar vermengd in wat vruchtensap lukt het wel. De effecten zijn onmiddellijk merkbaar: je bent happy, relaxed, en toch energiek genoeg om wat te klussen in huis of zo.

Dit product is een echte aanrader voor kratomfans!

Lees verder Toon minder

7-hydroxymitragynine 2015-02-05

Clear headed joy and extreme physical relaxation.
One of those herbal shots you can't afford to miss out on!
Perfect for a lazy sunday or after a long day of work (make sure you don't have to get out of bed too early the next morning haha)

Clear headed joy and extreme physical relaxation.
One of those herbal shots you can't afford to miss out on!
Perfect for a lazy sunday or after a long day of work (make sure you don't have to get out of bed too early the next morning haha)
The sweetest afterglow.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.