Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

Kanna (Sceletium tortuosum) extract 10x

68 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dit kanna 10x extract komt van hoogwaardige kanna dat op ecologisch verantwoordelijke manier gekweekt is in Zuid-Afrika, waar de Sceletium tortuosum plant oorspronkelijk vandaan komt.

Zuid-Afrikaanse stammen gebruikten dit psychoactieve middel op diverse manieren. Strijders die terugkwamen van het slagveld gebruikten kanna om te kunnen ontspannen.

Kanna is eigenlijk de naam van het gedroogde materiaal van de Sceletium tortuosum plant en wordt soms ook wel channa genoemd, of 'kaugoed' door de Nederlanders. De namen channa en kanna worden nog steeds door elkaar gebruikt.

Kanna extract effecten

Na een stressvolle dag stelt kanna je in staat om lekker onderuit te zakken en innerlijke rust te vinden. Dit granulaire 10x extract heeft tevens een sociaal stimulerende werking.

Gebruik

Traditioneel werd kanna gekauwd en werd het speeksel ingeslikt, maar de Afrikaanse Bosjesmannen stammen stonden er ook om bekend om het te snuiven, soms in combinatie met andere kruiden. De aangeraden dosering voor 1 theekopje is 200 mg. Voor uitgebreidere informatie, zie de links onderaan.

Kanna tabel

Welk kannaproduct past het beste bij je? Onderstaande tabel geeft je een overzicht van de diverse kannaproducten die je bij Azarius kunt krijgen.

Soort Informatie Sterkte
Kannapoeder

Kruid van de kannaplant. Aangeraden voor liefhebbers van een lichtere werking.

Kanna theezakjes

Kanna met rooibos en kamille in handige theezakjes.

Kanna Happy Honey

Ontspannende theemelange van honing, kanna en valeriaan.

Kanna 10x extract

10:1 extract, tienmaal sterker dan het kruid. Te gebruiken als thee.

Kanna UB40 extract

Vergelijkbaar met UC2 maar grover gesneden. Ideaal voor in een vaporizer op 188įC.

Kanna UC extract

Puur extract zonder plantmateriaal, sterkere ontspannende werking. Te gebruiken in een capsule.

Kanna UC2 extract

Extract zonder plantmateriaal. Vermengen met voedsel. Trage aanvang; langdurige werking. Vermengen met voedsel.

Kanna ET2 extract

Sterk geconcentreerd en zeer snel actief. Voor de ervaren liefhebbers. Te gebruiken als snuff of thee.

Waarschuwing

Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe. Een lijst met producten die niet gecombineerd kunnen worden vind je op de MAOI pagina.

Links

Lees meer in de kanna-encyclopedie.

Ga naar de website www.kanna-info.com voor meer informatie over deze buitengewoon interessante plant.

Toon alles Toon minder

Reviews - Kanna (Sceletium tortuosum) extract 10x

Een beoordeling toevoegen

Josť 2016-03-27

Did it as tea, snorted or mouth ingestion. With very subtle results (placebo?)

Fransie 2015-09-14

Ben al een tijdje bezig met deze gram te testen. Je krijgt er een beetje een vreemde high van, die moeilijk uit te leggen is. Soms krijg ik er een licht trippy gevoel van, dat kleuren iets feller worden en ik word er een beetje afwezig van. Ik ben er…

Ben al een tijdje bezig met deze gram te testen. Je krijgt er een beetje een vreemde high van, die moeilijk uit te leggen is. Soms krijg ik er een licht trippy gevoel van, dat kleuren iets feller worden en ik word er een beetje afwezig van. Ik ben er nog steeds niet over uit of ik het nou fijn vindt maar ik nijg naar ''nee''.

Als ik iets meer neem (2 goeie sleutelpunten) wordt ik er ontzetten slaperig van en kan ik niet ophouden met gapen. Dit is na een minuut of 20 weer weg. Als je truffels of een goeie joint ophebt versterkt het je trip licht. Dit extract is misschien niet helemaal mijn ding, maar het spul heeft wel potentie naar mijn mening.

Ik heb goeie verhalen gehoord over het ET2 extract, dat zal de volgende worden die ik ga testen.

Toon alles Toon minder

Wessel 2015-06-18

Ik ben normaal extreem tevreden met Azarius producten, maar dit Kanna extract is totaal niet zoals het fijne poeder in het plaatje.

Het is donkerder van kleur, erg klonterig, en een aanzienlijk deel van de inhoud van het buisje zit vast als een rots, en ik…

Ik ben normaal extreem tevreden met Azarius producten, maar dit Kanna extract is totaal niet zoals het fijne poeder in het plaatje.

Het is donkerder van kleur, erg klonterig, en een aanzienlijk deel van de inhoud van het buisje zit vast als een rots, en ik krijg er met een grinder tooltje geen beweging in. De textuur van de klonten is te vergelijken met die van kurkdroge hasj. Niet normaal te gebruiken, en de paar keer dat ik het heb gebruikt, is er redelijk wat extract verloren gegaan omdat het alle kanten op schoot bij pogingen het los te krijgen uit het buisje.

Geen fijn spul, en ik hoop dat de andere extracten wel gewoon fijn poeder zijn. Zou anders erg jammer zijn, want ik was erg tevreden over kanna als SSRI na eerst het gedroogde poeder geprobeerd te hebben.

--

I'm usually extremely satisfied with Azarius' products, but this Kanna extract is not at all like the fine powder in the image.

It's darker, very chunky, and a significant amount of the extract is stuck in 1 piece at the bottom of the tube, and I can't seem to get it out without spilling it. The texture of the chunks resembles that of old dried hash. Almost unusable. The several times I tried using it, I spilled quite some extract because it just shoots everywhere out of the tube when you try to hack it loose with a grinder cleaning tool.

Not the fine powder in the image at all, and I hope the other extracts are better. Otherwise it would be a shame, because I was really satisfied with Kanna as an SSRI after initially having tried the dried powder.


[ Azarius: Dit is een natuurproduct en de consistentie en kleur kan daarom per batch verschillen. Toch vinden we het jammer dat je een slechte ervaring hebt met een product van ons. Wil je contact opnemen met de klantenservice, wellicht kunnen we nog iets voor je betekenen?]

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen