SmartshopKruidenextractenDamiana (Turnera diffusa) extract 10x

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Damiana (Turnera diffusa) extract 10x

9 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Damiana kruid (Turnera diffusa) bestaat uit gedroogde blaadjes van een struik die voorkomt in de tropische gebieden van Amerika.

De Azteken geloofden dat damiana een sterk afrodisiacum was. Traditioneel werd het kruid bovendien door beoefenaars van Wicca gebruikt bij ceremoniën. Ook zij meenden dat damiana de krachten van een afrodisiacum bezat en dat het verbranden van het kruid visioenen veroorzaakt. Bij veel stammen in Zuid- en Midden-Amerika werd Damiana als een thee gedronken.

Dit extract is tien keer zo sterk als het gedroogde kruid.

Video

Effecten

Damiana is een seksuele stimulant, het is goed voor de bloedcirculatie en de stofwisseling. Het bevat bestanddelen die direct de zenuwen en de geslachtsorganen stimuleren.

Damiana werkt ontspannend, geeft een milde high en is licht afrodiserend. Deze werking houdt ongeveer een tot twee uur aan. Langdurig gebruik van damiana werkt potentieverhogend en helpt bij vrouwen de hormonale huishouding te reguleren.

Damiana extract gebruik

Overgiet een halve tot een hele gram van het extract met heet water en laat het vijf minuten staan. Drink deze thee ongeveer een half uur tot een uur voor het gewenste effect, liefst op een lege maag. Het poeder kan ook direct ingenomen worden.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Damiana (Turnera diffusa) extract 10x

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

R 2015-11-26

mild rustgevend

samsara 2014-08-08

goei spul voor de thee liefhebbers, de smaak om mee te beginnen.. erg lekker! appart! er smaakt niets zoals dit erg lekker nogmaals :P beetje zoetig met plant achtige smaak.. ja je moet het geprobeerd hebben :) verder werkte het zeker ontspannend vooral met het gemak van een jointje er…

goei spul voor de thee liefhebbers, de smaak om mee te beginnen.. erg lekker! appart! er smaakt niets zoals dit erg lekker nogmaals :P beetje zoetig met plant achtige smaak.. ja je moet het geprobeerd hebben :) verder werkte het zeker ontspannend vooral met het gemak van een jointje er bij. afrodisiacerend ook wel, en van 1 zakje van 5 gram kun je flink aantal kopjes zetten, ik had damiana gescoord van het probeer pakket samen met 3 andere stofjes. aanrader voor de thuis chiller!

Lees verder Toon minder

Vassilis 2011-06-14

5 stars when mixed with muira puama extract

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.