SmartshopKruidenextractenBlauwe lotus (Nymphaea caerulea) extract 50x

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Blauwe lotus (Nymphaea caerulea) extract 50x

6 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Een krachtig 50x extract van de blauwe lotus, met een hoge concentratie aporphine en nuciferine.

De blauwe lotusbloem staat ook bekend als blauwe waterlelie of Egyptische lotus. Blauwe lotus heeft zowel een verdovend als een euforisch effect, en is in hogere dosis licht hallucinogeen. Deze waterplant groeit aan de randen van meren en rivieren. De oude Egyptenaren beschouwden de waterlelie als een heilige plant.

De god van de blauwe waterlelie was Nefertem. Hij bracht de bloem als offer aan de zonnegod Ra om de pijn van diens oude lichaam te verzachten. De Egyptenaren waardeerden de prettige geur van plant, maar ook voor de genezende eigenschappen. Er zijn veel afbeeldingen waarop vrouwen de bloem vasthouden en de goddelijke geur opsnuiven. Vandaag de dag gelooft men dat de plant ook als recreatieve drug werd gebruikt door het drenken in wijn.

Effecten

Blauwe lotus heeft zowel een verdovend als een euforisch effect, en is in hogere dosis licht hallucinogeen. Men zegt dat de bloem ook de seksualiteit en opwinding verhoogt en een soort Viagra-effect zou hebben.

Gebruik

Doe om thee te maken 0,25 gram per persoon in heet water. Laat voor een traditionele Egyptische drank de bladeren enkele uren trekken in witte wijn. Gebruik circa 0,5 gram per fles. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering: blauwe lotus maakt de wijn bitter en moeilijk te drinken.

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen houden.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Blauwe lotus (Nymphaea caerulea) extract 50x

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

6 Reviews

Pros

  • heerlijk stoned, maar toch sociaal en helder (2)
  • zin om te dansen (1)

Cons

  • moeilijk te roken (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Roald 2018-06-18

ik heb een halve gram gemengd met 1 fles witte wijn.
Deze 3 dagen laten trekken.
Ik heb de fles op en voel high stoned, geluid komt helderder over, en het gevoel van de alcohol is anders aanwezig, het valt wat weg door de lotus.
de manier…

ik heb een halve gram gemengd met 1 fles witte wijn.
Deze 3 dagen laten trekken.
Ik heb de fles op en voel high stoned, geluid komt helderder over, en het gevoel van de alcohol is anders aanwezig, het valt wat weg door de lotus.
de manier van denken is wat anders maar opvallend helder ondanks de wijn.
Ik heb wat tintelingen door het lichaam en begrijp het euforisch effect.
Deze komt zeker naar buiten.
Het voelt prettig aan.
Ik ben benieuwd naar het mengen met rode wijn, dat zou toch een wat sterkere werking moeten geven van wegen de mao remmende werking van de rode wijn

Lees verder Toon minder
  • heerlijk stoned, maar toch sociaal en helder
  • zin om te dansen

Paulus 2017-04-13

Laatst samen met een vriend van me gerookt samen met wat zelf gekweekte kanna, we hadden ongeveer 0,15 gram per persoon genomen. Het effect leek wel op een goede biologische wiet, maar het was meer psychedelisch, We waren ongeveer 3 uur heerlijk ontspannen, maar toch helder en energiek. Ben ook…

Laatst samen met een vriend van me gerookt samen met wat zelf gekweekte kanna, we hadden ongeveer 0,15 gram per persoon genomen. Het effect leek wel op een goede biologische wiet, maar het was meer psychedelisch, We waren ongeveer 3 uur heerlijk ontspannen, maar toch helder en energiek. Ben ook wel benieuwd naar de effecten bij een hogere dosis.

Lees verder Toon minder
  • heerlijk stoned, maar toch sociaal en helder
  • moeilijk te roken

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.