SmartshopFormulesOntspanningSpecial-E (Happy Caps)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Special-E (Happy Caps)

10 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Deze limited edition Happy Caps formule is het eerste kruidenextract op de markt dat gele hoornpapaver bevat - een zeldzame plant die naar verluidt werd gebruikt door de Vikingen vanwege zijn kalmerende en lichtelijk psychedelische effecten. Special-E voelt als een fijne, warme deken die je een intens gevoel van tevredenheid geeft, waardoor je ten volste kunt genieten van de psychotrope en introspectieve ervaring die de plant teweegbrengt.

Special-E geeft een vriendelijke psychedelische ervaring terwijl je je fysiek zeer ontspannen voelt. Geestelijk ervaar je de wereld bewuster, met intensere kleuren en diepe emoties. Deze formule is het meest geschikt voor thuis op de bank met vrienden. In lagere doseringen is hij ook perfect voor feesten en festivals.  

Gebruik

Neem 1 tot maximaal 2 capsules, 45 minuten voor het gewenste effect, met voldoende water in. Afhankelijk van de dosis kan de trip 3 tot 6 uur duren.

Ingrediënten

Gele hoornpapaver extract, cafeïne, witte wilgenbast, hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule)

Waarschuwing

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of specialist consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. Niet combineren met alcohol.

Happy Cap Chart

Soort Energie Concentratie Ontspanning Liefde Psychedelisch
Energy-E
Dance-E
Euphor-E
Sex-E
Space-E
Brain-E
Heavenly-E
Trip-E
Special-E          
Party-E

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Special-E (Happy Caps)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

10 Reviews

Pros

  • Psychedelisch (1)
  • Very relaxing (2)
  • Talkative (1)
  • Great feeling of wellbeing (1)

Cons

  • Grumpy feeling in the beginning (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Viggie 2019-02-12

I did not feel anythig after two of these caps. NOTHING!!!!!

Alverik 2018-09-10

Op een lege maag 4 capsules genomen, na contact te hebben gehad met de staff van Azarius. Onderweg naar het bos en geÔnspireerd door de referentie naar de vikingen newagemuziek opgezet: Peace of Valhalla. Ik had de juiste toon te pakken. Een bijzonder kalme en licht euforische roes heb ik…

Op een lege maag 4 capsules genomen, na contact te hebben gehad met de staff van Azarius. Onderweg naar het bos en geÔnspireerd door de referentie naar de vikingen newagemuziek opgezet: Peace of Valhalla. Ik had de juiste toon te pakken. Een bijzonder kalme en licht euforische roes heb ik toen ervaren. De ervaring deed mij heel erg denken aan een kalme cannabisroes. In het bos ervoer ik meer scherpte over de breedte in mijn zicht. Als aan het begin van een paddoreis. De ervaring was echt niet licht. Het geeft nogal wat verdieping aan het hier en nu.
Er was ook een moment dat ik wat minder goed in mijn vel ging voelen. Toen ik besloot om te doen wat ik kwam doen (was voornemens teksten voor mijn band te schrijven), was ik juist weer heel geÔnspireerd.
Naderhand, zo'n 3-4 uur na inname Special-E, toen ik thuis kwam, heb ik wat kratom genomen: een kleine dosis voor energie en positiviteit. Die viel echt te zwaar, als een domper op de mooie ervaring met Special-E. Had ik niet moeten doen.
Ik ga deze vaker bestellen! Ik hoop dat de plant vaker aangeboden gaat worden bij Azarius.

Lees verder Toon minder
  • Psychedelisch

Anoniem 2018-07-19

Na inname van twee pillen kwam een lichte hoofdpijn aanzetten. Dit is ook het enige wat ik van de pillen heb gemerkt. Geen verdere verschijnselen jammer genoeg.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.