SmartshopFormulesPsychedelischTrip-E (Happy Caps)

Door een stroomstoring zijn we enkele uren onbereikbaar geweest. We doen momenteel ons best om de achterstand zo snel mogelijk in te halen.

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Trip-E (Happy Caps)

386 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De naam Trip-E zegt genoeg. Laat de golf je hoger en hoger brengen. Wees één met het heelal. Wees in een toestand van opperste gelukzaligheid…

Trip-E dosering

Voorgestelde dosering: 1 capsule per 24 uur. 45 minuten voor het gewenste effect innemen met water. Gebruik nooit meer dan de maximale dosering van twee capsules per 24 uur.

Aan deze testronde deden 23 Azalysten mee. Van deze 23 ondervonden er 0 (0%) geen effect bij een gemiddelde dosering van 2 capsules. Onderstaande gegevens representeren een gemiddelde uitkomst gebaseerd op de gegevens van de 23 Azalysten die een effect ondervonden. Voor uitgebreide rapportages zie de beoordelingen.

Meer informatie over het Azarius Test Team.

Ingrediënten

Per capsule: Hawaiian Baby Woodrose (275 mg), guarana (25 mg), magnesium stearate, calcium dioxide, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van hoge bloeddruk, diabetes, hart- of schildklierziektes, of moeilijkheden hebt bij het plassen vanwege een vergrote prostaat. Niet gebruiken in combinatie met alcohol, MAO-remmers of medicijnen.

Als je last blijft houden van spanningen, slapeloosheid, gebrek aan eetlust of misselijkheid kun je beter stoppen met het gebruik van dit product. Bij twijfel kun je het beste je huisarts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden.

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Happy Cap Chart

Soort Energie Concentratie Ontspanning Liefde Psychedelisch
Energy-E
Dance-E
Euphor-E
Sex-E
Space-E
Brain-E
Heavenly-E
Trip-E
Special-E          

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Trip-E (Happy Caps)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

386 Reviews

Pros

 • Buiten deze wereld (1)
 • Visueel (1)
 • Visualiserend (1)
 • Af en toe ook intens vredig (1)
 • Keiharde trip (1)

Cons

 • Badtrip (1)
 • Soms wat angstig (1)
 • Ik had net niet alleen moeten doen ;-) (1)
 • Misselijk (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Osos05 2018-01-10

Ik nam meer dan de dosering. Ik ging erg hard, voornamelijk negatief. Dit hield uren aan. Later kwam ik bij zinnen en voelde ik mij relaxed.

Ik nam meer dan de dosering. Ik ging erg hard, voornamelijk negatief. Dit hield uren aan. Later kwam ik bij zinnen en voelde ik mij relaxed.

Toon alles Toon minder
 • Visualiserend
 • Badtrip

MRK 2017-11-04

Veel bijwerkingen en weinig effect.
Na een uur begon de misselijkheid, maar de psychedelische effecten bleven uit.
Ook had ik last van spierpijn en kortademigheid.

Tim1970 2017-11-04

Wtf just happend to me. Ik heb vannacht keihard getript op deze Trip-E. Gisten een beetje nonchalant de 4 capsules genomen en gaan liggen op mijn bed. Nou dat ik geweten ook. Na 15 min al kwam die bij mij hard binnen. Ik werd misselijk, dus gelukkig nog een emmer…

Wtf just happend to me. Ik heb vannacht keihard getript op deze Trip-E. Gisten een beetje nonchalant de 4 capsules genomen en gaan liggen op mijn bed. Nou dat ik geweten ook. Na 15 min al kwam die bij mij hard binnen. Ik werd misselijk, dus gelukkig nog een emmer kunnen pakken. Maar goed ook, want die heb ik nodig gehad.
Omdat ik dacht dat het wel mee zal vallen, werd ik eerst een beetje angstig omdat het zo hard binnen kwam en hier niet helemaal geestelijk op had voorbereid. Terwijl ik in mijn leven toch ook hele zware paddo trips heb gedaan en zelf ook wel eens Salvia (vind ik zelf minder leuk), had ik dit toch een beetje onderschat.
Dus eerste halfuur/ uur, ik weet het niet meer, lopen vechten tegen de demonen in mijn hoofd. Maar toen ik dat eindelijk een plek kon ik heerlijk gaan genieten. Alleen jammer dat je soms wat misselijk werd. Dus goed dat mijn emmer in de buurt was, hahaha. Ik ging zelf zo hard dat ik niet eens meer kon bewegen en toen ik moest plassen heb ik daar natuurlijk ook maar weer mijn emmer voor gebruikt. Klinkt niet echt smakelijk, maar gevoel de trip is het waard.
Als je dan eenmaal ontspannen bent ga je los. Er is geen geluid, beeld, gevoel of smaak meer. Of je alle zintuigen alle ruimtelijk dimensies en ruimtetijd te gelijk integraal kunt voelen, maar gelijktijdig elke punt in punt en ruimte afzonderlijk kunt voelen. Zoals je ziet met geen pen te beschrijven dus.
Geniet ervan. Dus rustig aan. Liefst niet alleen en neem de eerste keer er geen 4 tegelijk.

Toon alles Toon minder
 • Af en toe ook intens vredig
 • Buiten deze wereld
 • Keiharde trip
 • Visueel
 • Ik had net niet alleen moeten doen ;-)
 • Misselijk
 • Soms wat angstig

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.