SmartshopFormulesPsychedelischTrip-E (Happy Caps)

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Trip-E (Happy Caps)

412 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De naam Trip-E zegt genoeg. Laat de golf je hoger en hoger brengen. Wees één met het heelal. Wees in een toestand van opperste gelukzaligheid…

Trip-e komt het beste tot zijn recht in een rustige omgeving, waar niets je van je trip kan afleiden. Deze capsules zijn veel sterker dan de andere Happy Caps formules. Onervaren gebruikers en mensen die gevoelig zijn voor psychedelica moeten niet meer dan één Trip-E cap per keer nemen.

Trip-E dosering

Aanbevolen dosering: 1 capsule per 24 uur. 45 minuten voor het gewenste effect innemen met water. Gebruik nooit meer dan de maximale dosering van een capsule per 24 uur.

Aan het begin van je trip kan er misselijkheid en buikpijn optreden. Dit gaat vanzelf over. Een paar handige tips om de misselijkheid te elimineren vind je op onze blog.

Aan deze testronde deden 23 Azalysten mee. Van deze 23 ondervonden er 0 (0%) geen effect bij een gemiddelde dosering van 2 capsules. Onderstaande gegevens representeren een gemiddelde uitkomst gebaseerd op de gegevens van de 23 Azalysten die een effect ondervonden. Voor uitgebreide rapportages zie de beoordelingen.

Meer informatie over het Azarius Test Team.

Ingrediënten

Per capsule: Hawaiian Baby Woodrose (150 mg), cafeïne (20 mg), magnesium stearate, calcium dioxide, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

Waarschuwing

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van kinderen houden. Let op: dagelijkse aanbevolen dosering van 1 capsule per dag niet overschrijden. Werking kan tot 60 minuten na inname pas merkbaar zijn. Dit product kan bij overdosering misselijkheid en braken veroorzaken. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. Bevat cafeïne. Niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen.

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Happy Cap Chart

Soort Energie Concentratie Ontspanning Liefde Psychedelisch
Energy-E
Dance-E
Euphor-E
Sex-E
Space-E
Brain-E
Heavenly-E
Trip-E
Special-E          
Party-E

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Trip-E (Happy Caps)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

412 Reviews

Pros

 • Af en toe ook intens vredig (3)
 • Buiten deze wereld (2)
 • Visueel (2)
 • Visualiserend (2)
 • Keiharde trip (1)

Cons

 • Misselijk (6)
 • Badtrip (5)
 • Soms wat angstig (4)
 • Hartslag gaat gruwelijk omhoog (1)
 • Onrustig (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Woody 2019-08-06

It was stronger than I expected. Reminded me a bit of upcoming shrooms.

It was stronger than I expected. Reminded me a bit of upcoming shrooms.

Lees verder Toon minder
 • Af en toe ook intens vredig
 • Buiten deze wereld
 • Visualiserend
 • Visueel
 • Kramp

Hellokitten 2019-06-25

These caps are fine. As expected it wasn't strong , but It gives you pleasant feelings and vibes. Good product overall.

Louis 2019-06-11

Met een vriend thuis ingenomen. Wij hebben beide redelijk wat ervaring met psychedelia, maar dit was verschrikkelijk. Het duurde 3 uur voordat wij er ook maar iets van merkten. Hadden de hoop op een gegeven moment aardig opgegeven. Waren reeds in slaap gevallen voor de TV totdat ik in ene…

Met een vriend thuis ingenomen. Wij hebben beide redelijk wat ervaring met psychedelia, maar dit was verschrikkelijk. Het duurde 3 uur voordat wij er ook maar iets van merkten. Hadden de hoop op een gegeven moment aardig opgegeven. Waren reeds in slaap gevallen voor de TV totdat ik in ene wakker werd met het idee dat ik mijn lichaam niet meer kon bewegen. Mijn nek voelde enorm stijf en pijnlijk, alsof ik al een paar uur lang geforceerd mijn hoofd omhoog hield van mijn kussen. In werkelijkheid had ik al die tijd gewoon op een kussen gerust. Geen extreme visuals, wel een langdurige misselijkheid. 5 uur later; beiden gekotst. Verschrikkelijke avond/nacht gehad.

Lees verder Toon minder
 • Badtrip
 • Kon me niet meer bewegen
 • Misselijk
 • Soms wat angstig

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.