SmartshopFormulesPsychedelischDruids Fantasy

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Druids Fantasy

87 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Druids Fantasy is een pil die een aantal sterk hallucinogene kruiden bevat die je een psychedelische ervaring geven die volgens sommigen vergelijkbaar is als met paddo's. Druids Fantasy bevat onder andere Ipomoea violaceae een natuurlijke bron van Lysergic Acid Amide (LSA). Geeft een psychedelische trip.

Effecten

Morning Glory (Ipomoea violacea) is een bron van Lysergic Acid Amide (LSA), een stof die sterk verwant is aan LSD, en heeft een psychedelisch effect. Lichte misselijkheid komt vrij vaak voor na de eerste inname.

Gebruik

Test eerst je gevoeligheid voor de stoffen door te beginnen met 2 capsules. Indien gewenst kan er per 24u maximaal 6 capsules genomen worden. Het innemen van meer dan 2 capsules binnen een uur kan leiden tot misselijkheid.

IngrediŽnten

Elk pakje Druids Fantasy bevat 6 capsules van 800 mg. Elke capsule bevat: Morning Glory (Ipomoea violaceae), taurine, magnesium sulfaat en gelatine.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeden. Niet innemen in geval van gezondheidsklachten of geestelijke problemen. Niet combineren met antidepressiva en andere MAO-remmers. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Druids Fantasy

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

87 Reviews

Pros

  • High in the sky (1)
  • Blij, licht gevoel (1)

Cons

  • Werking laat wat lang op zich wachten (2)

Fred 2018-05-18

Dit is wel lekker spul. Ik nam 2 capsules en heb me zeker een uur of 3 heel licht en zweverig gevoeld. Niet supersterk maar wel prima. Ik was wel een klein beetje middelijk maar dat kan omdat ik het op een lege maag heb genomen.

Dit is wel lekker spul. Ik nam 2 capsules en heb me zeker een uur of 3 heel licht en zweverig gevoeld. Niet supersterk maar wel prima. Ik was wel een klein beetje middelijk maar dat kan omdat ik het op een lege maag heb genomen.

Lees verder Toon minder
  • Blij, licht gevoel

Sjef 2017-12-28

Duurde maar lang voordat effecten merkbaar waren. We hebben na t starten met 2 allebei nog 1 bijgepakt (na anderhalf uur) waarvan ik de capsule heb opengemaakt. Helaas nog steeds geen effect. Alleen dat alles een beetje vaag werd (of moe). Alleen prima geslapen die nacht en smorgens bij het…

Duurde maar lang voordat effecten merkbaar waren. We hebben na t starten met 2 allebei nog 1 bijgepakt (na anderhalf uur) waarvan ik de capsule heb opengemaakt. Helaas nog steeds geen effect. Alleen dat alles een beetje vaag werd (of moe). Alleen prima geslapen die nacht en smorgens bij het rechtop staan wat misselijk dus ben weer terug in bed gaan liggen. Wij gaan nu de space-e bestellen van happy caps om te kijken of dat resultaat beter is.

Lees verder Toon minder
  • Werking laat wat lang op zich wachten

Babs 2016-11-11

Een tweetal jaar geleden nam alle vier de capsules in. Misselijk ben ik er niet van geworden, maar ik voelde me ook niet echt lekker en heb een hele tijd gewoon op mijn bed gelegen, tot ik dacht: laat ik mijn tanden maar gaan poetsen en proberen wat te slapen.…

Een tweetal jaar geleden nam alle vier de capsules in. Misselijk ben ik er niet van geworden, maar ik voelde me ook niet echt lekker en heb een hele tijd gewoon op mijn bed gelegen, tot ik dacht: laat ik mijn tanden maar gaan poetsen en proberen wat te slapen. Toen ik mijn eigen gezicht in de spiegel zag, kreeg ik een lachbui die minutenlang aanhield. En daarna ben ik een tiental minuten tot een kwartier heerlijk high geweest. Conclusie: zalig effect, maar je moet er lang op wachten en het is zo weer voorbij. Jammer.

Lees verder Toon minder
  • High in the sky
  • Werking laat wat lang op zich wachten

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.