SmartshopFormulesPartySupercaps Xtreme

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Supercaps Xtreme

52 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Laat je energieniveau naar nieuwe hoogten stijgen met deze extreme energie formule van D&E. Je hebt niets te verliezen behalve je vermoeidheid!

Effecten Supercaps Xtreme

Helpt vermoeidheid tegen te gaan.

Gebruik

Neem maximaal 1 capsule in de ochtend en 1 capsule in de middag. 1 capsule staat voor ongeveer 1 kop koffie. Neem niet meer dan 2 capsules per dag.

IngrediŽnten

Samenstelling per capsule:

 • Groene thee extract (goed voor 200mg cafeÔne)
 • Cacaobromine (goed voor 8% theobromine)
 • Cayenne
 • L-fenylalanine
 • Jaborandi
 • NADH

Waarschuwing

Gebruik geen Supercaps Xtreme indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, last heeft van diabetes, hoge bloeddruk, hartproblemen of een chocolade allergie. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Het gebruik kan de rijvaardigheid beÔnvloeden. Het wordt niet aanbevolen om dit middel te combineren met alcohol of medicijnen. Niet aanbevolen voor minderjarigen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Supercaps Xtreme

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

52 Reviews

Pros

 • Flinke stoot energie door de caffeine (1)

Cons

 • geen effect (1)
 • kan gevoelig op de maag werken bij begin (1)

David 2020-06-13

Prima product, gebruik het als pre-workout aangezien dit over het algemeen erg smerig is en moet worden klaargemaakt. Effect is voor mij te vergelijken met 2 blikjes red bull of sterke koffie. Kan wel soms nog gevoelig op de maag werken en zelfs keer gehad dat bij een boer wat…

Prima product, gebruik het als pre-workout aangezien dit over het algemeen erg smerig is en moet worden klaargemaakt. Effect is voor mij te vergelijken met 2 blikjes red bull of sterke koffie. Kan wel soms nog gevoelig op de maag werken en zelfs keer gehad dat bij een boer wat poeder terug mn keel in kwam. Dit prikte erg. Tip: zorg dat je voldoende drinkt bij innemen pil zodat de inhoud meteen kan vermengen in de maag. Ook erg handig voor feestjes als je geld wil besparen op dure caffeine houdende drankjes.

Lees verder Toon minder
 • Flinke stoot energie door de caffeine
 • kan gevoelig op de maag werken bij begin

Nicole 2016-08-09

Ik heb van alles geprobeerd: op nuchtere maag, na het eten, op een rustige dag, op een drukke dag, veel koffie drinken, geen koffie drinken, in de ochtend, in de middag, in de avond. De capsule heeft op mij helaas geen effect. Ik weet dat het persoonlijk is en dat…

Ik heb van alles geprobeerd: op nuchtere maag, na het eten, op een rustige dag, op een drukke dag, veel koffie drinken, geen koffie drinken, in de ochtend, in de middag, in de avond. De capsule heeft op mij helaas geen effect. Ik weet dat het persoonlijk is en dat het bij andere mensen wellicht wel werkt, maar in mijn geval helaas niet.

Lees verder Toon minder
 • geen effect

Arie B. 2012-07-11

Ik neem Super Caps Xtreme dagelijks tweemaal en het houdt me lekker op gang. Meer focus, meer motivatie, minder passiviteit. Ik ben heel gevoelig voor cafeÔne en neem dan ook niet de hele capsule, maar maak hem open en doseer met een weegschaaltje 100 tot 150 milligram per keer, op…

Ik neem Super Caps Xtreme dagelijks tweemaal en het houdt me lekker op gang. Meer focus, meer motivatie, minder passiviteit. Ik ben heel gevoelig voor cafeÔne en neem dan ook niet de hele capsule, maar maak hem open en doseer met een weegschaaltje 100 tot 150 milligram per keer, op die manier werkt het heel goed voor mij! Jammer dat het al een tijdje niet meer leverbaar is bij Azarius.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.