Stargate 2.0

82 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Stargate is een natuurlijke stimulant waarvan het effect het best omschreven kan worden als een natuurlijke ecstasy.

Effecten

Stargate geeft je een mix van heerlijke warme euforische gevoelens en een stevige dosis energie. Het tintelt op je hoofdhuid, je voelt de warme golven in je lichaam, en je kunt dansen als je nooit eerder gedaan hebt. Deze effecten lijken op die van XTC maar dan 100% natuurlijk!

Stargate is een ideaal product wanneer je uitgaat, de hoeveelheid energie die vrijkomt is verbazingwekkend, maar ook is het goed te gebruiken voor een avond thuis vanwege de seksueel stimulerende werking.

Gebruik

Neem 2 capsules in op een lege maag met een ruime hoeveelheid frisdrank of vruchtensap, de gewenste effecten treden zo'n 45 minuten later op.

IngrediŽnten

Trixanthine kruidenextract (groene thee extract, cacaoboon extract, yerba mate extract), l-tyrosine, gelatine, cayenne extract, gember extract, pantotheenzuur, vitamine B6, chroompolynicotinaat.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk of maagproblemen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, het geven van borstvoeding. Stop onmiddellijk het gebruik bij nervositeit, rillingen, slapeloosheid, verminderde eetlust, misselijkheid of hartkloppingen. Raadpleeg eerst een arts bij gelijktijdig gebruik met andere geneesmiddelen en stimulerende middelen. Niet gebruiken in combinatie met alcohol en MAO-remmers. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar.

Toon alles Toon minder

Verzendrestricties

Reviews - Stargate 2.0

82 Reviews

Pros

  • Engery (1)

Cons

  • Diarree na gebruik (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Tanja 2016-10-21

Was een fijn middel. Had alleen het idee dat het je darmen heel erg irriteert.

  • Engery
  • Diarree na gebruik

Chris 2016-05-18

No effects felt. I usually get enhanced effects.

Tijmen 2016-04-02

Hele rare shit, kan niet echt beschrijven wat je voelt anders dan "raar". Perceptie van plaats was weg, en het ene moment voelde ik me goed en het andere moment barslecht. Ook heel trillerig. Soort van slechte cafeÔne buzz. Als je er van houdt je echt heel gaar te voelen,…

Hele rare shit, kan niet echt beschrijven wat je voelt anders dan "raar". Perceptie van plaats was weg, en het ene moment voelde ik me goed en het andere moment barslecht. Ook heel trillerig. Soort van slechte cafeÔne buzz. Als je er van houdt je echt heel gaar te voelen, of als je ervan houdt om je een paar uur lang in een achtbaan te verkeren is het aan te raden. Anders niet.

Pluspunt is wel dat het wel degelijk een effect heeft behalve "energie". Hebben niet veel middelen.

2 sterren omdat ik het niet heel chill vind (al is het wel heel uniek).

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.