SmartshopFormulesPartySpace-E (Happy Caps)

Azarius

 • $

$ 0, -

$ 0, -

Space-E (Happy Caps)

91 Reviews

Op voorraad

SALE

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Space-E geeft een extatische oppepper. Het bevat een unieke mix van krachtige ingrediŽnten die je in de partysfeer breng en houden - de hele nacht lang.

Space-E bestaat uit Hawaiian Baby Woodrose en aminozuren die zorgen voor een tintelende energiestoot met een dromerig en plezierig 'high' gevoel. Geeft een extra dimensie aan een trance feest of ander event met licht, geluid en veel mensen.

Space-E (Happy Caps) gebruik

Neem 1 tot 2 capsules, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. De maximale dosering van 2 capsules per 24 uur niet overschrijden.

IngrediŽnten

Samenstelling per dagdosering (1 capsule): Hawaiian Baby Woodrose 100 mg, L-tryptofaan 50 mg, cafeÔne 40 mg, L-tyrosine 30 mg, theobromine 15 mg, vitamine B6 10 mg, magnesiumstearaat, calcium dioxide, hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule).

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van hoge bloeddruk, diabetes, hart- of schildklierziektes, moeilijkheden heeft bij het plassen vanwege een vergrote prostaat. Niet gebruiken in combinatie met alcohol, MAO-remmers of medicijnen. Als u last krijgt van spanningen, slapeloosheid gebrek aan eetlust of misselijkheid direct stoppen met dit product. Raadpleeg bij twijfel eerst uw huisarts. Buiten bereik van kinderen houden.

Happy Cap Chart

Soort Energie Concentratie Ontspanning Liefde Psychedelisch
Energy-E
Dance-E
Party-E
Euphor-E
Sex-E
Space-E
Brain-E
Lounge-E
Trip-E

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Space-E (Happy Caps)

91 Reviews

Pros

 • Energiestoten (1)
 • Lekker gevoel (1)

Cons

 • Veel boeren/vieze scheten (1)
 • Opgeblazen gevoel (1)
 • Dagenlang aanvallen misselijkheid (1)
 • Geen high (1)
 • Misselijk (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Fietje 2017-03-14

Mijn ervaring hiermee was onwijs leuk. Je moet deze caps niet onderschatten! Ik nam er 2 in een hele rustige omgeving in m'n eentje. Dat lijkt me ook de beste setting, of samen met iemand bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Lekker in bed chillen. Deze zouden…

Mijn ervaring hiermee was onwijs leuk. Je moet deze caps niet onderschatten! Ik nam er 2 in een hele rustige omgeving in m'n eentje. Dat lijkt me ook de beste setting, of samen met iemand bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Lekker in bed chillen. Deze zouden me niet leuk lijken op een druk feest. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik iets zou merken van deze caps, maar na ongeveer 1,5 uur begon ik tijdens het inademen een heerlijk gevoel van euforie over me heen te krijgen. Deze "golven"(zo voelde het althans) begonnen steeds vaker te komen. Ik voelde me heerlijk! Was ondertussen lekker een beetje op YouTube onzinnige shit aan het kijken. Ik vond alles leuk en grappig, was echt aan het genieten (en ook wel echt flink aan het spacen). Het gevoel vond ik soms een beetje op dat van truffels lijken, maar zonder Visuals. Geen last gehad van misselijkheid of buikpijn. Ik had die dag alleen licht ontbeten en nam de caps rond een uur of 1 's middags. Staan en lopen voelde wel een beetje vaag, ik bleef liever lekker in bed liggen op m'n veilige plekje. Rond 6 uur was het echt helemaal uitgewerkt. Toen voelde ik me aardig moe en een beetje duizelig. Die nacht goed geslapen en de volgende dag voelde ik me weer prima. Geen kater! Een vriend van mij heeft deze caps ook geprobeerd met mij erbij (ik was nuchter). Hij vond het echter niet zo leuk en was een beetje aan het trippen, terwijl ik helemaal geen Visuals had gehad. Het kan dus erg verschillen per persoon hoe je reageert op Space-E.

Toon alles Toon minder
 • Energiestoten
 • Lekker gevoel

Lizzy 2017-03-03

Misschien leuk als je nog nooit een stimulerend middel hebt geprobeerd, maar zeker niet oppeppend of euforisch. Je wordt vaag, en voor mij is het eerder te vergelijken met een hijsje slechte wiet. Ik kreeg misselijkheidsaanvallen en heb geloof ik alleen betaald voor constant boeren en vieze scheten. Dagenlang last…

Misschien leuk als je nog nooit een stimulerend middel hebt geprobeerd, maar zeker niet oppeppend of euforisch. Je wordt vaag, en voor mij is het eerder te vergelijken met een hijsje slechte wiet. Ik kreeg misselijkheidsaanvallen en heb geloof ik alleen betaald voor constant boeren en vieze scheten. Dagenlang last van gehad.

Toon alles Toon minder
 • Dagenlang aanvallen misselijkheid
 • Geen high
 • Opgeblazen gevoel
 • Veel boeren/vieze scheten

Antilochos 2017-02-26

Na mijn vorige ervaring nogmaals een poging gewaagd.

Ditmaal met nuchtere maag slechts 1 capsule genomen. Resultaat was dat ik voor ruim 24 uur maagpijn heb mogen ervaren. Zo zeer zelfs dat deze maagpijn al het andere opslokte. Nauwelijks tot niets van capsule gevoeld.

Na mijn vorige ervaring nogmaals een poging gewaagd.

Ditmaal met nuchtere maag slechts 1 capsule genomen. Resultaat was dat ik voor ruim 24 uur maagpijn heb mogen ervaren. Zo zeer zelfs dat deze maagpijn al het andere opslokte. Nauwelijks tot niets van capsule gevoeld.

Achtergrond; voorheen zeer veel ervaring opgedaan met allerlei middelen, waarbij de hawaiin baby rose juist de milde variant was. Niets vergeleken met de vaak genomen paddenstoelen en truffels, waarbij ook je maag in een knoop terecht komt, maar ook weer los raakt met een mooie ervaring als beoogd resultaat.
Enkele jaren niet gebruikt en zou dus juist des te meer voelbaar moeten zijn. Psychedelisch effect nagenoeg nihil. Misselijkheid bijzonder groot. Twee keer geprobeerd en twee maal slechts 1 capsule. Kan niet anders concluderen dan klote product.

Toon alles Toon minder
 • Misselijk

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.