SmartshopFormulesPartyMoonwalk

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Moonwalk

10 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Moonwalk (14,9 alc./vol., 30 ml, bio) is een likeur met kruiden die de zwaartekracht neutraliseren. Zweef heerlijk weg!

Effecten

Kalmoes werkt stimulerend en opbeurend en heeft een positief effect op het libido. Een kleine dosis heeft een licht euforische werking, hogere doseringen kunnen een bewustzijnsverruimend en hallucinogeen effect veroorzaken.

Catuaba wordt voornamelijk gebruikt als een afrodisiacum. Het werkt stimulerend en potentieverhogend. Een warm gevoel stroomt door je lichaam maar tegelijkertijd voel je je heel relaxed. Catuaba vergroot de gevoeligheid van de huid en de geslachtsorganen, en stimuleert de geslachtsdrift. Orgasmes worden intenser en het uithoudingsvermogen neemt toe.

Guarana is afkomstig uit de tropische regenwouden van Brazilië. Guaranapoeder bevat ongeveer 4,2% cafeïne. Het kruid werd door vele inheemse stammen gebruikt als stimulant tijdens de jacht en als afrodisiacum. Tegenwoordig wordt het kruid wereldwijd gebruikt, vooral op de dansvloer.

De belangrijkste bestanddelen van Passiebloem zijn harmine en harmaline, die een algemeen kalmerend en rustgevend effect hebben.

Links

De alchemie van magische planten (over Sensatonics, Nederlandstalig)
Sensatonics recipes (recepten, Engelstalig)

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Moonwalk

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

10 Reviews

Joey 2017-07-07

Het smaakt niet geweldig maar echt vies is het niet; het heeft een eigen smaak. Het effect is vrij subtiel en dat vind ik fijn. Lekker ontspannen & niet al te duur!

jacky 2014-05-02

Wanted to try it out. Went for a walk straight after and did absolutly nothing. Definitly not worth buying. If you are at the smartshop, take something else.

Wanted to try it out. Went for a walk straight after and did absolutly nothing. Definitly not worth buying. If you are at the smartshop, take something else.

Lees verder Toon minder

Timpie 2012-09-10

Op zich niet zo'n sterk product. Bittere wortelsmaak. Gecombineerd met herbal xtc's en alcohol wordt het een toppertje!! Enjoy!

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.