SmartshopFormulesPartyKokmok

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kokmok

16 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kokmok likeur (14,9% alc./vol., 30 ml, bio) bevat de stimulerende kruiden Kolanoot, Galangal en Guarana. Dit met kardamom op smaak gebrachte drankje geeft je energie om de hele nacht uit je dak te gaan.

Effecten

Kolanoot is een sterk opwekkend middel. Net als koffie werkt kolanoot stimulerend en slaapverdrijvend. Het psychoactieve effect is echter veel sterker. Het uithoudingsvermogen neemt toe en honger wordt verdreven. Het zorgt voor een groter concentratievermogen, een helder denkvermogen, werkt licht afrodiserend en kan een zekere 'high' opwekken. Het vergroot je mentale en fysieke mogelijkheden op bijvoorbeeld het werk en bij het sporten, dansen of seks.

Galangal bevordert de eetlust en is goed voor de bloedcirculatie van het lichaam en de hersenen. Het kruid bevordert daarmee de gezondheid en vitaliteit. Het wordt ook als seksuele stimulant gebruikt. Het milde psychoactieve effect is al vrij snel merkbaar. Een warm gevoel, een onverwacht helder denken en veranderingen in de waarneming, met name het zien, worden ervaren.

Guarana is afkomstig uit de tropische regenwouden van Brazilië. Guaranapoeder bevat ongeveer 4,2% cafeïne. Het kruid werd door vele inheemse stammen gebruikt als stimulant tijdens de jacht en als afrodisiacum. Tegenwoordig wordt het kruid wereldwijd gebruikt, vooral op de dansvloer.

Links

De alchemie van magische planten (over Sensatonics, Nederlandstalig)
Sensatonics recipes (recepten, Engelstalig)

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kokmok

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

16 Reviews

Aaron 2012-06-05

Wat is de aanbevolen dosering?

MeGuiver 2010-09-19

Leuk flesje, geen vieze smaak. Helaas geen noemenswaardige effecten waargenomen. Voor mij geen 2e keer meer.

wicked 2010-04-30

deed werkelijk helemaal nix. wel erg lekker smaakje, zou er voor de alcohol dan wel ns 4 lusten.....

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.