SmartshopFormulesPartyEnergy-E (Happy Caps)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Energy-E (Happy Caps)

75 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd. Deze party capsule roept het verlangen op om flink los te gaan op de dansvloer. Een mild maar prettig tintelend gevoel maakt deze ultieme oppepper compleet.

Waarom feesten tot je erbij neervalt als je ook gewoon non-stop kunt feesten?

Energy-E gebruik

Neem 1 tot 2 capsules, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur.

Aan deze testronde deden 104 Azalysten mee. Van deze 104 ondervonden er 5 (5%) geen effect bij een gemiddelde dosering van 2 capsules. Onderstaande gegevens representeren een gemiddelde uitkomst gebaseerd op de gegevens van de 99 Azalysten die een effect ondervonden. Voor uitgebreide rapportages zie de beoordelingen.

Meer informatie over het Azarius Test Team.

Ingrediënten

Beta alanine 390 mg, l-arginine 180 mg, l-carnitine, rhodiola rosea 160 mg, guarana 160 mg, bioperine 80 mg, vitamine & mineralencomplex 40 mg, aminozurencomplex 15 mg (vegetarische capsule).

Waarschuwing

Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Niet te gebruiken door minderjarigen en tijdens zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen, alcohol of andere stimulanten, wanneer u lijdt aan hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten en/of aandoeningen aan de schildklier en/of lever, angstaanvallen, depressies of andere psychische problemen. Bij twijfel een arts consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor cafeïne. Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Happy Cap Chart

Soort Energie Concentratie Ontspanning Liefde Psychedelisch
Energy-E
Dance-E
Euphor-E
Sex-E
Space-E
Brain-E
Heavenly-E
Trip-E
Special-E          
Party-E

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Energy-E (Happy Caps)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

75 Reviews

Pros

  • Lekkere energyboost (1)

bŲabla 2019-03-10

Me and my friend took 2 pills and we didnĎt feel anything, lol. (On emty stomach) Waist of money and time.

Antilochos 2017-02-04

Als cadeautje gratis bij bestelling gekregen, dus leuke verassing. Nu moet ik met zo'n beoordeling een gegeven paard in de bek kijken....

Enfin.
Twee capsules ingenomen. Heb er weinig van gemerkt. Met mijn beste wil misschien iets van een wat fitter gevoel, misschien zelfs wat opgewekter.…

Als cadeautje gratis bij bestelling gekregen, dus leuke verassing. Nu moet ik met zo'n beoordeling een gegeven paard in de bek kijken....

Enfin.
Twee capsules ingenomen. Heb er weinig van gemerkt. Met mijn beste wil misschien iets van een wat fitter gevoel, misschien zelfs wat opgewekter. Kan placebo zijn, maar laten wij de capsules het voordeel van de twijfel geven.

Effect dus mild en doet niets wat een of twee goede espresso's op zijn tijd niet kunnen bieden lijkt het.
Wellicht dat de capsules een tikje extra bieden op gebied van concentratie, maar zal marginaal zijn. Goedkopere wegen naar Rome zeg ik maar.

Conclusie: het biedt wel iets, het is aanwezig, maar verwacht geen schokkende veranderingen. Prijs-resultaat niet naar mijn maatstaaf.

Lees verder Toon minder

Mark 2016-10-13

Ik neem regelmatig deze happy cap tijdens het stappen. Goede oppepper met een lekkere warme glow. Het is natuurlijk niet te vergelijken met chemische drugs maar ik heb net zoveel plezier.

Ik neem regelmatig deze happy cap tijdens het stappen. Goede oppepper met een lekkere warme glow. Het is natuurlijk niet te vergelijken met chemische drugs maar ik heb net zoveel plezier.

Lees verder Toon minder
  • Lekkere energyboost

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.