SmartshopFormulesAfrodisiacaStiffX

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

StiffX

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Brewer's droop is verleden tijd met de krachtige StiffX-formule van DNX. Deze formule bevat een unieke, potente mix van kruidenextracten, en geeft een effect dat vergelijkbaar is met Viagra. Neem één StiffX-pil, en ervaar een verbeterd uithoudingsvermogen, een heftige energie-boost en een keiharde, lang aanhoudende erectie.

Neem 45 tot 60 minuten voor het gewenste effect één capsule in met een glas water of vruchtensap. Deze formule werkt het beste voor mensen met een penis. Voor mensen met een vagina raden we deze formule aan.

Een verpakking bevat 1 StiffX capsule.

Waarschuwing: niet combineren met medicatie, MAO-remmers of andere stimulerende middelen. Dit product kan niet worden gebruikt bij hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk of diabetes. Overschrijd de aanbevolen dosering (1 capsule per 24 uur) niet.

StiffX ingrediënten

Ingrediënten: angelica root, codonopsis, cuscuta, eucommia, horny goat weed, lycium fruit, rubus

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - StiffX

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.