Spanish Fly Extra

Spanish Fly Extra

4974 Cobeco

€ 8,95 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 8,95 *
vanaf 3 € 8,41 *
vanaf 5 € 7,88 *
vanaf 10 € 7,34 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 4974
Dit product behoeft waarschijnlijk geen introductie. Al jarenlang staat het bekend als een van de beste lustopwekkende middelen. Het stimuleert de zin in seks en zorg voor een ongekend orgasme bij zowel man als vrouw.

Dit product bevat l-arginine, dat de bloedvaten naar de genitaliën verwijdt, en zo de bloedtoevoer verbetert. Bevat geen cantharadin (een stof die gewonnen wordt uit de cantharides kever).

Gebruik

Neem 1 ml (5 tot 7 druppels) onder de tong ongeveer 30 minuten voor de seksuele activiteit. Neem niet meer dan 2 doseringen per 24 uur.

Ingrediënten

Per ml:
- L-arginine (13 mg)
- Vitamine C (4,7 mg)
Een flesje bevat 15 ml.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of het geven van borstvoeding, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, aandoeningen aan de schildklier en/of urinewegen, diabetes, vergrote prostaat, bij gebruik van MAO-remmers of gebruik van medicijnen. Raadpleeg in geval van twijfel uw arts. Verminder of stop het gebruik bij negatieve effecten als rillingen, nervositeit of slapeloosheid. Niet voor personen onder de 18 jaar. Dit is een vitamine- en kruidenpreparaat. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Fragen und Antworten meer

Spanish Fly Extra Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Spanish Fly Extra"

Reviewer

6/10

helaas geen effect..

Reviewer

6/10

Cannot feel any effect on me.

Reviewer

6/10

auf leeren magen, ein mal 15 tropfen und ein mal 7.
leider nicht die geringste wirkung

Reviewer

6/10

not bad:)

Reviewer

6/10

Can I mix it with alcohol?

Reviewer

6/10

goood !!

Reviewer

6/10

Really It does Up and Up to the sky! :)

Reviewer

6/10

denmmmmmmmmm goood

Reviewer

6/10

good stuff

Reviewer

6/10

Pretty damn good

Reviewer

6/10

sem qualquer reacção...

Reviewer

6/10

não faz qualquer efeito...

Reviewer

6/10

não faz qualquer efeito o fly spanish

Reviewer

6/10

Esta de puta madre!;)))

Reviewer

6/10

De review van degoes is misleidend; in dit product zit geen "echte" Spaanse vlieg, maar een mengsel van vitamine C en L-Arginine.

Er zijn wereldwijd veel produkten die de naam "spanish fly" dragen, die in alle gevallen bestaan uit kruiden (zoals Ginseng, Maca, Yohimbe, Muira Puama, etc etc) en vitaminen, mineralen en aminozuren die een positieve invloed op de geslachtsdrift hebben.

Reviewer

6/10

op SF zit daadwerkelijk wel een restrictie... het exctract wat in SF zit wat dodelijk is bij een overdosis mag namelijk niet in US verkocht worden!!

Reviewer

6/10

Moi qui n`avait plus de relations sexuelles avec ma femme depuis si longtemps, j`ai tout simplement redécouvert le plaisir du sexe! C`était GE-NIAL!!...je le conseil vivement, on a passé une semaine renfermés chez nous, sous la couette et ailleurs!...que de chaleurs humaines!...d`ailleurs j`y retourne! a tous ceux qui me connaissent n`essayez pas de m`appeler dans les prochaines heures...

Reviewer

6/10

Spaanse Vlieg staat er al eeuwen om bekend dat het ontstekingen aan de urinewegen veroorzaakt. Werkelijk een afgang dat het hier tussen zoveel *wel* goed werkende middelen wordt aangeboden!

Reviewer

6/10

hallo alles klar? sehr gutes produkt hatte noch nie so schönen sex aber mann sollte die dosis erhöhen am besten in ein glas sekt tun ansonsten top Gruß Alpha

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen