Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Spanish Fly Extra

Spanish Fly Extra

4974 Cobeco

€ 8,95 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 8,95 *
vanaf 3 € 8,41 *
vanaf 5 € 7,88 *
vanaf 10 € 7,34 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 4974
Dit product behoeft waarschijnlijk geen introductie. Al jarenlang staat het bekend als een van de beste lustopwekkende middelen. Het stimuleert de zin in seks en zorg voor een ongekend orgasme bij zowel man als vrouw.

Dit product bevat l-arginine, dat de bloedvaten naar de genitaliën verwijdt, en zo de bloedtoevoer verbetert. Bevat geen cantharadin (een stof die gewonnen wordt uit de cantharides kever).

Gebruik

Neem 1 ml (5 tot 7 druppels) onder de tong ongeveer 30 minuten voor de seksuele activiteit. Neem niet meer dan 2 doseringen per 24 uur.

Ingrediënten

Per ml:
- L-arginine (13 mg)
- Vitamine C (4,7 mg)
Een flesje bevat 15 ml.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of het geven van borstvoeding, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, aandoeningen aan de schildklier en/of urinewegen, diabetes, vergrote prostaat, bij gebruik van MAO-remmers of gebruik van medicijnen. Raadpleeg in geval van twijfel uw arts. Verminder of stop het gebruik bij negatieve effecten als rillingen, nervositeit of slapeloosheid. Niet voor personen onder de 18 jaar. Dit is een vitamine- en kruidenpreparaat. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Fragen und Antworten meer

Spanish Fly Extra Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen