SmartshopFormulesAfrodisiacaBlueXtreme

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

BlueXtreme

8 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Je hoeft niet te wachten tot een slap product zijn ding doet; BlueXtreme verricht direct wonderen voor jouw seksuele prestaties. Neem 1 capsule van deze 100% natuurlijke formule en je bent binnen een half uur keihard.

Met een uitgekiende selectie bewezen en volledig natuurlijke Chinese kruiden, merk je het effect van BlueXtreme bijna direct. Het geeft je lichaam energie en verbetert de bloedsomloop van de penis, zodat je niet alleen een krachtige en langdurige erectie hebt maar ook het uithoudingsvermogen om meerdere keren per nacht seks te hebben. Je partner weet niet wat haar overkomt. Het effect kan 24 uur lang aanhouden.

BlueXtreme kenmerken

  • Maximaliseer jouw seksuele prestaties
  • Gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediŽnten
  • Treedt binnen 30 minuten in werking
  • Geeft je het vermogen om meerdere keren per nacht seks te hebben met korte herstelperiodes.
  • Tot 24 uur lang werkzaam
  • Geen schadelijke bijwerkingen
  • Niet zeker van dit product? Kies dan de verpakking met 1 capsule en probeer het!

BlueXtreme gebruik

Neem 30 minuten voor het gewenste effect een capsule in met een glas water. Het liefst op een nuchtere maag. Het is mogelijk om meer capsules te nemen, maar niet noodzakelijk.

Het wordt geadviseerd om niet meer dan 2 capsules per week te nemen. Bij regelmatig gebruik kan het lichaam gewend raken aan de stoffen waardoor het effect kan minderen.

IngrediŽnten per 1 capsule

Cellulose 75 mg, Rhodilo Sacra 60 mg, Cordyceps 30 mg, Radix Ginseng 30 mg, Cynomorium Songaricum 30 mg, Radix Gentianae Macrophyllae 30 mg, Flos Lonicerae Japonicae 30 mg, Schisandrae Chinensis 15 mg, Herba Epimedii 15 mg, Polygonum Multiflori 15 mg, Cortex Cinnamomi 15 mg, Radix Rehmania 15 mg, Radix Scrophulariae 15 mg.

Waarschuwing

Niet te gebruiken bij hoge bloeddruk, hart en vaatziekten of diabetes. Niet combineren met medicijnen. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts voordat u dit product gebruikt. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - BlueXtreme

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Michael 2018-06-11

Finally, something not very expensive, but works!

Tinus 2015-09-25

Het is echt waar!

Jeroen 2015-06-25

Aangeschaft omdat de zin er wel was, maar het lichamelijk niet meer zo gaat na wat geestverruimende middelen. Ongeveer een half uurtje na inname, 3 uur na de laatste (lichte) maaltijd, begon er beneden al wat leven in te komen en na 3 kwartier werkte het allemaal weer als vanouds…

Aangeschaft omdat de zin er wel was, maar het lichamelijk niet meer zo gaat na wat geestverruimende middelen. Ongeveer een half uurtje na inname, 3 uur na de laatste (lichte) maaltijd, begon er beneden al wat leven in te komen en na 3 kwartier werkte het allemaal weer als vanouds :)

Binnen enkele minuten na het klaarkomen staat hij weer fier overeind, iets wat de vrouw des huizes erg beviel en veelvuldig gebruik van heeft gemaakt ;)

Hoe lang de effecten aan houden hebben we niet kunnen nagaan, na plusminus 5 uur zijn we tevreden en voldaan in slaap gestort.

Kortom; wij zijn erg tevreden over het resultaat van deze blauwe pillen.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.