SmartshopDrugstesten EZ TestEchtheid

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Test de echtheid van je drugs

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Test je favoriete middel op echtheid.
12 artikelen

Sorteer op:

Een snelle en eenvoudige test voor het aantonen van mephedrone, methylone en MDPV, verhandeld onder namen zoals badzout, plantenvoedsel en odorizer.
De EZ test voor Benzodiazepines is een snelle manier om te bepalen of er diazepam (Valium), flunitrazapam (Rohypnol), nitrazepam of flurazepam in een sample zit.
Een snelle en eenvoudig te gebruiken test voor het identificeren van synthetische cannabinoÔden, dat vaak onder de namen Spice, K2 of 'Herbal Incense' verkocht worden. Ook te gebruiken voor het…
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een substantie CocaÔne of Crack CocaÔne bevat. Deze test kan ook gebruikt worden voor het testen van 5-MeO MiPT en MDPV.
Een eenvoudige test om levamisol, fenacetine en efedrine in cocaÔne te detecteren. Let op: deze test reageert niet met cocaÔne zelf.
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil XTC (MDMA) of een van de volgende versnijdingsmiddelen bevat: DXM, 2C-B/C/I, 4-FA, DOB, DOI, methylone, butylone, naphyrone, methamfetamine, amfetamine, opiaten.
De EZ-Test voor GHB kun je snel en eenvoudig de kwaliteit van GHB aantonen.
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een drug Ketamine, MDMA, (Meth)Amphetamine, 2-AI, 4-FA, Methylphenidate/Ritalin of PMA/PMMA bevat.
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een drug LSD of andere indolen bevat.
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een drug MDMA, 2C-T-2/4/7/21, MBDB, DXM, Oxycodone, Hydrocodone, of opiaten bevat.
Een snelle en eenvoudige test om te testen op de aanwezigheid van THC in hasj, marihuana, hasjolie en gerelateerde producten.
Deze test geeft binnen enkele seconden aan of een pil mCPP of andere fenylpiperazines bevat.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.