Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Blauwe lotus (Nymphaea caerulea) tinctuur 15x

Blauwe lotus (Nymphaea caerulea) tinctuur 15x

6698 Herbs of the Gods

€ 14,95 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 14,95 *
vanaf 3 € 14,05 *
vanaf 5 € 13,16 *
vanaf 10 € 12,26 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 6698

De blauwe lotusbloem (Nymphaea caerulea) staat ook bekend als Blauwe waterlelie of Egyptische lotus. Deze waterplant groeit aan de randen van meren en rivieren. De oude Egyptenaren beschouwden de waterlelie als een heilige plant.

De god van de blauwe waterlelie was Nefertem. Hij bracht de bloem als offer aan de zonnegod Ra om de pijn van diens oude lichaam te verzachten. De Egyptenaren waardeerden de prettige geur van plant, maar ook voor de genezende eigenschappen. Er zijn veel afbeeldingen waarop vrouwen de bloem vasthouden en de goddelijke geur opsnuiven. Vandaag de dag gelooft men dat de plant ook als recreatieve drug werd gebruikt door het drenken in wijn.

Effecten

Blauwe lotus heeft zowel een verdovend als een euforisch effect, en is in hogere dosis licht hallucinogeen. Men zegt dat de bloem ook de sexualiteit en opwinding verhoogt, en een soort Viagra-effect zou hebben.

Gebruik

De gangbare dosering van de tinctuur is twee maal daags 6 tot 10 druppels in wat sap, water of onder de tong. Koel en donker bewaren.

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen houden. Bevat alcohol.

Fragen und Antworten meer

Blauwe lotus (Nymphaea caerulea) tinctuur 15x Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen