Stacker T, Testosteron booster.

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Stacker T bevat een uiterst effectieve combinatie van ingrediŽnten die synergetisch werken (de ingrediŽnten versterken elkaars werking). Alle ingrediŽnten werken samen om er voor te zorgen dat het lichaam zoveel mogelijk testosteron aanmaakt. Mede door de hoge dosis Protodioscin werkt deze Stacker vele malen krachtiger dan vergelijkbare producten.

Gebruik

Neem gedurende de dag 1 tot 3 capsules Stacker T en vlak voor je gaat slapen wederom 1 tot 3 capsules. Niet meer dan 4 capsules per dag.

IngrediŽnten

  • Tribulus (30% Protodioscin): Stacker T is een van de weinige produkten ter wereld dat gestandaardiseerd is voor Protodioscin (de actieve stof uit Furostanolic Saponins). Wanneer u een doorsnee Tribulus produkt neemt zit daar maximaal 1,2% Protodioscin in. Stacker T bevat daarentegen een Tribulus extract met een gestandaardiseerde hoeveelheid van 30% Protodioscin. Stacker T is alleen al op basis van Protodioscin 2500% krachtiger dan vergelijkbare testosteronverhogers. Dit betekent: meer LH (Leuteniserend hormoon), meer DHEA (Anti-Aging hormoon) en meer DHT (dihydrotestosteron).

  • Eurycoma longifolia: bevat diverse plantensterolen (waarvan Eurypeptide de belangrijkste is) die bij mannen de testosteronspiegel met 480% kunnen laten stijgen, en zorgen voor een toename van energie, mentale alertheid en afname van het lichaamsvet.

  • Maca: verhoogt de afgifte van steroide hormonen zoals testosteron en verlaagt de afgifte van o.a. oestrogeen en progesteron tot een gezond mannelijk gehalte.

  • Zink en Vitamine B6: effectieve bestandsdelen van ZMA. Studies tonen aan dat ZMA (waarvan zink het belangrijkste ingrediŽnt is) het testosteronniveau met 30% kan verhogen. Het bevordert de spierkracht, spiergroei en spierherstel.

  • Rhodiola Rosea: blokkeert het stresshormoon cortisol en voorkomt catabolisme. Dit zogenaamde wonderkruid werd voor het eerst door Russische topsporters gebruikt. Diverse studies hebben aangetoond dat het werkzame bestandsdeel salidroside de lichamelijke stress kan verlagen (minder cortisol), het herstelvermogen stimuleert en de aanmaak van ATP (minder verzuring, meer kracht) mogelijk maakt.

  • Acanthea Virilis: ook wel Muira Puama, bevat vele vetzuren en esters van vetzuren, isoflavonen en alkaloiden. Dit houdt in dat Acanthea het percentage lichaamsvet vermindert en de spiermassa vergroot.

  • Avena Sativa: dit plantenextract wordt al duizenden jaren gebruikt als potentieverhogend middel. Het is in staat om gebonden testosteron te bevrijden, zodat het vrijkomt en door het lichaam gebruikt kan worden.

  • Damiana: verlaagt net als Maca het gehalte aan (vrouwelijk) progesteron. De werkzame stofjes van Damiana hechten zich vast aan progesterone receptoren en blokkeren zodoende de aanmaak van vrouwelijke hormonen. Doordat het natuurlijke evenwicht in de hormoonhuishouding wordt verstoort, stijgt het vrije gehalte van testosteron in de hersenen.

Waarschuwing

Stacker T niet te gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen, hoge bloeddruk, hart en vaatziekten, aandoeningen aan urinewegen en/of schildklier, diabetes, bij gebruik van M.A.O. remmers en/of medicijnen. Onder de 18 jaar heeft extra testosteron geen effect, mannen met prostaatkanker of enig ander androgeen gerelateerde aandoeningen dit supplement niet gebruiken. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.

Toon alles Toon minder

Verzendrestricties

Reviews - Stacker T, Testosteron booster.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.