Smartshop20 jaar Azarius

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

20 jaar Azarius

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Het lijkt pas gisteren dat Azarius haar eerste stapjes in de wereld van 'natural highs' zette. 20 jaar later zijn we een van meest bekende smart shops in Nederland met een bloeiende zaden-shop, head-shop en vaporizer-shop er bovenop. We willen onze klanten graag bedanken voor het vertrouwen dat ze al die jaren in ons stelden en daarom bieden we tijdelijk 20% korting op onze meest bekende producten. Geniet ervan!

22 artikelen

Sorteer op:

Hoe verzeker je jezelf onder alle omstandigheden van een goede vlam? Met vier vlammen natuurlijk. Deze Cohiba torchaansteker steekt met een krachtige en gelijkmatige vlam alles aan.
1 stuk - US$ 28,02US$ 22,41
Acid is de Paradise Seeds versie van de wereldberoemde soort die bekend staat als Diesel (oorspronkelijk gekweekt in de Verenigde Staten).

Niet beschikbaar in jouw land

Van de klassieke Afghani #1 is een gefeminiseerde, zelfbloeiende soort gemaakt zodat beginners en binnentelers met weinig ruimte het nog makkelijker hebben.

Niet beschikbaar in jouw land

De AK-49 Auto is ťťn van de meest potente autoflowering strains momenteel verkrijgbaar op de markt en heeft daarnaast de potentie om onder de juiste omstandigheden duidelijk betere opbrengsten te…

Niet beschikbaar in jouw land

De Arizer Extreme Q is de verbeterde versie van de Arizer Extreme vaporizer uit Canada. De Extreme Q heeft een nieuw design, is zuiniger en heeft een veel stillere ventilator.
1 stuk - US$ 193,27US$ 147,53

Dit product is niet voorradig.

Kleine metalen grinder (40 mm) versierd met het fraaie Azarius logo. Een waar pronkstuk!
1 stuk - US$ 5,15US$ 4,57
In 2019 viert Azarius haar 20ste verjaardag! Rol een dikke joint met ons speciale jubileum vloei (met tips). Op nog twintig stonede jaren.
1 stuk - US$ 1,72US$ 1,37

CBHerb is een uniek CBD-rijk kruidensupplement dat op veel manieren gebruikt kan worden. Geniet naar eigen inzicht van de kalmerende werking van CBD.

Niet beschikbaar in jouw land

Robuuste metalen grinder met zeer effectieve diamantvormige tanden en oliekleuren die je na een joint of twee weten te hypnotiseren.
1 stuk - US$ 14,30US$ 11,44
Wat is beter dan een†vaporizer met ťťn kamer? Juist, een vaporizer met vier kamers. Ook biedt de Haze Square on-demand convectiedamp.
Pro - US$ 227,58US$ 113,22
Het nieuwe Azarius T-shirt is een speciale samenwerking met Amsterdam Street Art kunstenaar Sjem Bakkus die op dezelfde kosmische golflengte zit als wij. Bereid je dus in stijl voor op…
M - US$ 28,53US$ 11,44
Azarius fashion is terug! Vol trots presenteren we onze tweede samenwerking met Amsterdam Street Art voor de High Inspired Collection: het Mossy Giant t-shirt. Het speelse peyote ontwerp is een…
Kratom is een heerlijk en veelzijdig kruid. Met de Exosphere 60 mg extract capsules kun je makkelijk een afgemeten dosis innemen.

Niet beschikbaar in jouw land

Kratom-kenners, ga maar alvast languit liggen. Het krachtige Exosphere vloeibare extract geeft je de mogelijkheid om druppelsgewijs de optimale kratomervaring te vinden.

Niet beschikbaar in jouw land

Alleen verkrijgbaar in het Duits. Lucy's Rausch: Gesellschaftsmagazin fŁr Psychoaktive Kultur, Edition #4.
112 pp - US$ 16,93US$ 13,54

Zet je geest een versnelling hoger met de nieuwe OmniMind No.1. Neem af en toe een capsule in en voordat je het weet los je met wetenschappelijke precisie kruiswoordpuzzels op.

OmniMind Nį1 - US$ 33,74US$ 26,99

Hier is hij dan: de langverwachte PAX 3 vaporizer. De opvolger van een ware klassieker kent een aantal innovaties. En hij ziet er ook prachtig uit.

Hail to the Queen! Met deze upgrade van de Honey Bee Extractor haal je het maximale uit je materiaal dankzij de efficiŽnte half-conische vorm.
1 stuk - US$ 39,97US$ 31,96
We vieren 20 jaar Azarius met een speciale editie van een van onze meest geliefde producten: de exclusieve Azarius truffel. Trip ze allemaal!

Niet beschikbaar in jouw land

Psilocybine is een prachtige molecule die je geest opent voor de pracht van het unviersum. Draag altijd dit inzicht bij je als een sleutelhanger van de chemische formule.
1 stuk - US$ 10,86US$ 9,06
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.